Μεγάλες Πανελλήνιες επιτυχίες του Ωρίωνα στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για τον ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ στους τελικούς των Πανελληνίων Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων στην Καβάλα όπου αγωνίστηκαν οι 16 καλύτεροι και καλύτερες για το 2023.

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία στο WTT της Αττάλειας η Μπουλά Βασιλική έφτασε στο τελικό των Κορασίδων κατακτώντας την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ένα βήμα πριν τα μετάλλια έφτασε και η Άντζελα Νούρε όπου τερμάτισε στην 4η θέση μετά από μια πολύ δυνατή αγωνιστική πορεία. Η Αλεξάνδρα Μπιτχαβά και η Φαμπιόλα Νούρε τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα, επίσης στην κατηγορία των Κορασίδων.

Στην μικρότερη κατηγορία των Παγκορασίδων η Μαρκέλλα-Ιωάννα Σγούτα τερμάτισε στην 8η θέση και η Μυρτώ-Γιούλα Κοντοπούλου, το μικρότερο ηλικιακά κορίτσι στην κατηγορία αλλά και στον Ωριώνα, στην 10η θέση με μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία παρά την, μόλις 8 ετών, ηλικία της.

Στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων στην Σαλαμίνα, ο Ωρίωνας εκπροσωπήθηκε από τις Μπουλά Βασιλική, Νούρε Άντζελα, Μπιτχαβά Αλεξάνδρα και Νούρε Φαμπιόλα.

Ο Ωρίωνας άγγιξε τα μετάλλια, μετά από μεγάλες μάχες με τις αντίστοιχες ομάδες της Αλεξανδρούπολης, των Χανίων και της ΧΑΝΘ αλλά στον τελευταίο αγώνα με την ΧΑΝΘ ηττήθηκε και κατέκτησε τελικά την 5η θέση στην κατηγορία του Ομαδικού Νεανίδων.

Στα διπλά μικτά, μεγάλη επιτυχία για Μπουλά και Φάκαρο όπου έφτασαν στην 9η θέση, Νούρε Άντζελα και Κάλλιας, Νούρε Φαμπιόλα και Φραγκάκης, και Μπιτχαβά Μήτκας στις θέσεις 17-29.

Δίπλα στις Βανέσα και Άντζελα στην 5η θέση  και η Φαμπιόλα με την Αλεξάνδρα επίσης στην 5η θέση ενώ στα ατομικά η Βανέσα στην 17η θέση, η  Άντζελα, Αλεξάνδρα και Φαμπιόλα στην 21η θέση.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και στην προπονήτρια Ρούλα Λαμπρινίδη για την λαμπρή παρουσία των παιδιών της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.