Από τεστ ψυχιάτρου μερίδα δημόσιων υπαλλήλων

Μήπως θα έπρεπε όσοι προσλαμβάνονται στο ελληνικό δημόσιο να περνάνε από ένα τεστ ειδικού, να ερευνάται η ψυχολογική τους κατάσταση και κληρονομικότητα από τις οικογένειές τους και επιπλέον να ερευνώνται οι καταστάσεις που βιώνουν στα σπίτια τους;

Δεν μπορεί να πηγαίνεις σε υπηρεσία του δημοσίου και μερίδα των υπαλλήλων να είναι επιθετικοί στους πολίτες, που στην πραγματικότητα, ο πολίτης είναι ο εργοδότης τους, αφού πληρώνονται από διάφορους φόρους που εμείς πληρώνουμε.

Η άσχημη συμπεριφορά παρουσιάζεται σε μεγάλο βαθμό σε μερίδα τραπεζικών υπαλλήλων, δημοτικών υπαλλήλων, αστυνομία, λιμενικοί, πολεοδομία, υγειονομείο και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, νομίζοντας ότι είναι τσιφλίκι τους. Η κάθε προϊσταμένη Διεύθυνση δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη;

Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι αυτό το φαινόμενο βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση το τελευταίο διάστημα, αφού η κρίση έχει δημιουργήσει προβλήματα στις οικογένειες. Υπάρχουν εντάσεις μέσα στις οικογένειες και κατά συνέπεια εντάσεις στις κοινωνικές επαφές με τους συνανθρώπους μας γενικότερα.

Ας κοιτάξουμε να συμμορφωθούμε, διότι αν οι υπάλληλοι τελικά δεν ικανοποιούνται από το μισθό που λαμβάνουν για τις ώρες που εργάζονται, υπάρχει λύση, να παραιτηθούν και να προσληφθούν άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.