Μήπως θα έπρεπε έστω και αργά να ελεγχθούν οι θυγατρικές συνεταιρισμών;

 

Τα δάνεια αυξάνονται στους συνεταιρισμούς και στις θυγατρικές εταιρείες.

Τα χρέη είναι τεράστια, οι εργαζόμενοι πολλές φορές καθυστερούν να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, ενώ μειώνονται συνεχώς οι μισθοί τους.

Από την άλλη μεριά τα στελέχη και οι υψηλά ιστάμενοι πληρώνονται κανονικά, και οι μισθοί τους παραμένουν στα ύψη. Λόγω των εποχών οι πρώτες ύλες αγοράζονται σε χαμηλή τιμή από τους παραγωγούς των συνεταιρισμών, και ακούς συνεχώς να σου λένε ότι έχει ζήτηση το προϊόν και δεν προλαβαίνουν.

Εδώ τίθεται το ερώτημα, αφού πηγαίνουν καλά οι συνεταιρισμοί και οι θυγατρικές εταιρείες, γιατί παίρνουν συνεχώς δάνεια και είναι καταχρεωμένοι.

Μήπως ορκωτοί λογιστές πρέπει να κάνουν μια βόλτα σε αυτούς τους συνεταιρισμούς να δουν τα μεγάλα κεφάλια που διαχειρίζονται τα χρήματα των απλών ανθρώπων; Μήπως να ελέγξουν σε κάποιους από αυτούς τα περιουσιακά τους στοιχεία; Ώρα να σταματήσουν οι σπατάλες και οι λαμογιές που γίνονται εις βάρος των εργαζομένων και των παραγωγών.

Μήπως ήρθε η ώρα του Εισαγγελέα; Κανείς δεν αγγίζει αυτά τα λαμόγια. Γιατί τους καλύπτουν; Αφού γνωρίζουν το τι γίνεται.

Τα χρήματα που έρχονται ως βοήθημα από την Ε.Ε. διανέμονται σωστά; Δίνονται τα χρήματα αυτά στους πραγματικούς δικαιούχους;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.