Ας γεμίσουμε με την προσφορά μας τα Καλάθια της Αγάπης


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Χίου στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, ενημερώνουμε και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, τις σχολικές κοινότητες και κάθε ενδιαφερόμενο να στηρίξει τις προσπάθειές μας και να γεμίσει τα καλάθια αγάπης με τρόφιμα μακράς διαρκείας και αλλά είδη (όπως προσωπικής υγιεινής , απορρυπαντικά, χαρτικά κ.α.)
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Χίου ενόψει των Χριστουγέννων, εξακολουθεί να δίνει έμφαση στην υλοποίηση δράσεων πρόνοιας, μέριμνας και υποστήριξης κυρίως των ευπαθών ομάδων πολιτών και των άπορων οικογενειών.
Κεντρικό σύνθημα μας: «Ας γεμίσουμε με την προσφορά μας τα Καλάθια της Αγάπης».
Τα Καλάθια της Αγάπης βρίσκονται ήδη τοποθετημένα στα συνεργαζόμενα SUPER MARKETS του νησιού μας και θα μας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου έως 6 Γενάρη, ώστε να προσφέρουμε τρόφιμα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι!
Ευχαριστούμε όσους θα ανταποκριθούν με θέρμη στο κάλεσμά μας και θα προσφέρουν ο καθένας όσα και ό,τι μπορεί για να μη μείνει αβοήθητος κανένας πολίτης του νησιού μας.
Ευχή όλων μας είναι να μην υπάρξει ούτε μία οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι της.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2271351753 και 2271351754.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.