Αφιέρωμα της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης σε ταινίες που έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ CINEμάθεια (σε αυτό το αφιέρωμα ταινίες από Χίο, Νάξο, Ικαρία)

 

Η σημαντική αναγνώριση  που έχει αξιωθεί, στον ένατο χρόνο της ύπαρξής του, το διανησιωτικό μαθητικό Φεστιβάλ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου «CINEμάθεια», συνεχίζεται με μία δεύτερη αφιερωματική εκπομπή στη ζώνη της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης, η οποία έχει το γενικό τίτλο: «Φεστιβάλ Βορείου και Νοτίου Αιγαίου CINEμάθεια – Τοπική ιστορία».

 Η εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10 – 11 το πρωί, στο Κανάλι της Βουλής και είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη σε «καρπούς» του Φεστιβάλ «CINEμάθεια»: έχουν επιλεγεί  2 ταινίες από σχολεία της Χίου (4ο Γυμνάσιο, Γυμνάσιο Βροντάδου), 1 ταινία από σχολείο της Νάξου (2ο Γυμνάσιο) και 1 ταινία από σχολείο της Ικαρίας  ( Γυμνάσιο –με Λ.Τ. – Ραχών ).

 

ΤΙΤΛΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 

ΛΩΒΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ:

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

4ο Γυμνάσιο Χίου 10′ 13”

 

 ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ
2ο Γυμνάσιο Νάξου 10′ 30”

 

ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΙΠΟΥΣ
Γυμνάσιο Βροντάδου Χίου 15′ 08”

 

 ΙΚΑΡΙΑ, ΤΟΠΟΣ ΕΞΟΡΙΑΣ, ΤΟΠΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Γυμνάσιο -με Λ. Τ.- Ραχών Ικαρίας 10΄ 17”

 

Η υπεύθυνη παιδαγωγικού σχεδιασμού /συντονισμού του Φεστιβάλ: Στέλλα Τσιροπινά


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΒΟΥΛΗ_13_02_2021

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.