Αφού οι Τούρκοι δεν έχουν “ΜΠΕΣΑ” και οι Ακροαριστερόστροφοι εργαλειοποιούν τους λαθρομετανάστες και οι Νταβατζήδες ΧΙΩΤΕΣ είναι μηδενιστές ..τελικά ΘΕΛΟΥΜΕ ανάπτυξη;

Άκουσα χθες το μεσημέρι την διαδικτυακή συνέντευξη του Νότη Μηταράκη με όλες τις ιστοσελίδες και τα ΜΜΕ της Χίου που τα περισσότερα είναι Ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας και αυτό που επιζητούν είναι με ποιόν τρόπο θα μειώσουν τις μεγάλες επιτυχίες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών, όπως και φάνηκε από τις ερωτήσεις που έκαναν στον Υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη.
Άλλα λόγια ν ‘αγαπιόμαστε όλο τα ίδια και τα ίδια αναμάσημα της ίδιας τσίχλας και τσιχλόφουσκας, πώς και το γιατί και μήπως και όταν και άστα κάτω πού τα πάς και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι και ανασούμπουρδου τα σκέλη κείχα την μακριά μπλεγμένη και με την σαχλαπούτα μου κτυπώ το μαλλιαρό σου πού λέει η παροιμία του αργαλειού!
Αλήθεια όλοι εσείς οι δημοσιογραφούντες μαζί με την λεγόμενη συντονιστική επιτροπή που απαρτίζεται από στελέχη της ακροαριστερόστροφης και ακροδεξιόστροφης κομματικής κουλτούρας δηλαδή οι Νταβατζήδες της Χίου που ξεσηκώνετε τους Χιώτες σε κάθε περίπτωση που επιχειρείται να γίνει κάποιο έργο για να ξεμπλέξουμε από τον βραχνά που λέγεται λαθρομετανάστες ή όπως θέλετε να τους λέτε όλοι σας, σας ρωτώ εάν ανοίξουν οι κάνουλες ή αλλάξει Κυβέρνηση π.χ. σαν του ΣΥΡΙΖΑ που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια χωρίς θαλάσσια σύνορα και πλακώσουν κατά χιλιάδες όλα τα χρώματα της ίριδας και κάθε καρυδιάς καρύδι θα τούς φιλοξενήσετε μέσα στα σπίτια σας και στην κρεβατοκάμαρα σας εκτός εάν μερικοί από εσάς είστε και ανίκανοι να ανταποκριθείτε και στα συζυγικά σας καθήκοντα και να δώσετε την ευκαιρία και την χαρά στο εταίρο ήμισυ να απολαύσουν την ευδαιμονία!!!
Φυσικά και όχι γιατί όλοι σας λέτε αυτό πού λέει η παροιμία “μακριά απ τον κώλο μας κι ας είναι δέκα πήχες κι ας μπει όπου και νάναι”!
Τόσα χρόνια υπάρχει όλη αυτή η ταλαιπωρία και με τις μόνιμες παλινωδίες σας είστε ανίκανοι να πάρετε μια απόφαση για συγκεκριμένη περιοχή το να γίνει κάποιο ΚΥΤ (εγώ θέλω να γίνει κλειστή φυλακή χωρίς άδειες εξόδου κλπ) και γράφω και καυτηριάζω και δημοσιεύω και φωνάζω από το 2015 το ίδιο τροπάριο γιατί θεωρώ ότι για λόγους Εθνικής Ασφαλείας όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να κυκλοφορούν σε ξέφραγο αμπέλι ανάμεσά μας.
Αφού έχει φθάσει πλέον ο κόμπος στο χτένι και προ τετελεσμένων γεγονότων έστω και την ύστατη στιγμή διαλέξτε και δώστε σημείο και τοποθεσία και σταματήστε να παίζετε τις κουμπάρες ανεγκέφαλοι και ξεροκέφαλοι και καιροσκόποι πολιτικάντηδες της τρύπιας πεντάρας!
Διάβασα σήμερα στο Διαδίκτυο ξανά να λέγεται και να προβάλλεται η θέση “ΜΠΑΜΠΑΚΙΕΣ” πού είναι στου διαβόλου την μάνα και μόνο από τον ουρανό φαίνονται και είναι μακριά από κατοικημένες περιοχές… να λοιπόν ξανά η μεγάλη ευκαιρία και φυσικά εάν και εφόσον γίνει αποδεκτή από την Κυβέρνηση.
Κάτσετε λοιπόν όλοι τούς κώλους σας κάτω και επί τέλους σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για το καλό του τόπου μας και να φύγει ο βραχνάς και να κοιτάξουμε μπροστά όλοι μαζί για την ανάπτυξη της Χίου μας!
Μονιάστε γιατί στο τέλος θα φάτε τα κεφάλια σας και σαν κανίβαλοι ο ένας τον άλλο!
Καλά ξεμπερδέματα και καλά Μυαλά!
Καλημέρα ΧΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΧΙΩΤΕΣ απανταχού γης!
Χίος 8 Ιανουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.