Βίντεο κλιπ στη Χίο του τραγουδιού « Sakiz adasi (Chios Island)

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Nil Karaibrahimgil Αυγουστής Νεαμονίτης
Στο πλαίσιο των δράσεων του Φορέα Τουρισμού για την ανάδειξη της Χίου ως πολιτιστικού και τουριστικού προορισμού, ο πρόεδρος Αυγουστής Νεαμονίτης ήρθε σε επικοινωνία με την διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια Nil Karaibrahimgil για την δημιουργία βίντεο κλιπ στη Χίο του καινούργιου της τραγουδιού με τίτλο « Sakiz adasi (Chios Island)».

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο νησί στα τέλη Αυγούστου. Όλα τα μέλη του φορέα θα είναι αρωγοί στο συντονισμό του εγχειρήματος αυτού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η τραγουδίστρια είναι ευρέως γνωστή στην γείτονα χώρα και την ακολουθούν περίπου 800.000 ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην προώθηση τόσο της Χίου όσο και του φορέα Τουρισμού.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.