Βρήκε τον πιο κατάλληλο «παπά» η κυβέρνηση της ΝΔ και θέλει να «θάψει» τα νησιά μας

 

Εργαλειοποιώντας την πανδημία και το lockdown, περνά τη μια μετά την άλλη μεταρρυθμίσεις σε βάρος μας, σε όλα τα επίπεδα και ειδικά σε βάρος των νησιωτών.

Σε νομοσχέδιο για το χωροταξικό  που είναι προς ψήφιση και που διαλύει στην κυριολεξία το πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος, (μόνο την Ακρόπολη αφήνουν έξω αφού δάση και δασικές εκτάσεις χάνουν κάθε έννοια), στο άρθρο 8 περνάνε στο παρασύνθημα, για να ολοκληρωθούν και να στηθούν οι φυλακές της ΕΕ, της κυβέρνησης και του «Χιώτη» υπουργού «παπά», για τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά μας.

Αφού απέτυχαν παταγωδώς με την κοινή συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας και Ελλάδας , αφού ο Ερντογάν χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί το προσφυγικό ως όπλο ιδιότυπου (υβριδικού) πολέμου και το Ουρούτς Ρέις κοντεύει να ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Χίου και στα άλλα παραμεθόρια νησιά, κυβέρνηση και υπουργός μετανάστευσης επιμένουν στην απάνθρωπη για όλους μας πολιτική του εγκλωβισμού συνανθρώπων μας στα νησιά!!!

Με το χρήμα της ΕΕ να ρέει άφθονο – γιατί όχι εξάλλου αφού τη δική τους βρώμικη δουλειά θα κάνουμε – έχουν στήσει ένα προπαγανδιστικό παιχνίδι με αιρετούς και επαγγελματικούς φορείς που πρόθυμα εξαγοράζονται, για να αποδείξουν τη δήθεν συμφωνία των τοπικών κοινωνιών στα σχέδια τους.

Από τα πληρωμένα γκάλοπ του υπουργικού γραφείου, τις δεκάδες προσλήψεις και απ ευθείας αναθέσεις από υπουργό και δήμαρχο, τις αθρόες επιχορηγήσεις έργων στους δήμους με λεφτά του Μεταναστευτικού έτσι για να κλείνουν στόματα, περάσαμε  στη χρυσή εποχή της «αδελφοποίησης» Γιόχανσον – Μηταράκη με τα πρότυπα κέντρα για πρόσφυγες και μετανάστες, λες και αυτοί οι άνθρωποι  ζητάνε τον «πολυτελή» εγκλεισμό τους και όχι να πάνε στις χώρες προορισμού τους!

Ξεχνάνε όμως μέσα στο επικοινωνιακό τους παιχνίδι ότι υπάρχουμε και όλοι εμείς , που με τον πλέον αντιδημοκρατικό τρόπο μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, που αντισταθήκαμε σύσσωμοι στα σχέδιά τους κι ας μην ταυτιζόμαστε μεταξύ μας σε πολιτικό ή ιδεολογικό θεό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Χιωτών και των άλλων νησιών είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε ένα καίριο για τη ζωή μας ζήτημα: Να μην αφήσουμε τα νησιά μας βορά στα σχέδια τους, να μην αφήσουμε τα νησιά μας να γίνουν το στίγμα του πολιτισμού όλης της Ευρώπης και των λαών της, το χωνευτήρι του ανθρώπινου πόνου, για τα δικά τους οικονομικά, επιχειρηματικά και γεωπολιτικά οφέλη!

Παραμένουμε στις επάλξεις! Δε μας φόβισαν τα ΜΑΤ και δεν θα μας φοβίσει ούτε η πανδημία! Ας το βάλουν λοιπόν καλά στο μυαλό τους! Κάποιοι μπορεί να θέλουν να «πουληθούν» τα νησιά μας!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΕ  ΚΑΝΕΝΑΝ!

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.