Παράνομη και άκρως επικίνδυνη η στάθμευση αυτοκινήτων στις στροφές δρόμων του Βροντάδου –  Αν συνεχιστεί η ανεύθυνη & παράνομη στάθμευση θα επέμβουν οι αρχές προειδοποιεί το Τοπικό Συμβούλιο του Βροντάδου

Με ανακοίνωσή του το τοπικό συμβούλιο του Βροντάδου εφιστά την προσοχή στους κατοίκους του Βροντάδου για τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα σε στροφές και στενούς δρόμους δημιουργεί σημαντικά προβλήματα. Στην ανακοίνωση  η Πρόεδρος του Τ.Σ. Βροντάδου αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Με την ιδιότητα της Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, απευθύνομαι προς εσάς, τους κατοίκους της πόλεώς μας, προκειμένου να ζητήσω τη βοήθειά σας σε δυο, καίριας σημασίας, τοπικά προβλήματα.

Το πρώτο σχετίζεται με ζημιές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός της Σάμου σε παλαιά, ακατοίκητα κτίσματα της πόλης μας. Επειδή είναι αδύνατον να γίνει υπηρεσιακώς ο αναγκαίος και έγκαιρος λεπτομερής έλεγχος όλων αυτών των κτισμάτων, σας παρακαλώ θερμά όπως μας κάνετε άμεση τηλεφωνική ενημέρωση για οποιαδήποτε αναλογη περίπτωση ετοιμόρροπου κτιρίου που γνωρίζετε.

Το δεύτερο πρόβλημα σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη παράνομη και άκρως επικίνδυνη στάθμευση αυτοκινήτων σε στροφές δρόμων του Βροντάδου όπου, εκ του νόμου, απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση όπως ακριβώς απαγορεύεται και η απλή στάση ή στάθμευση σε όλους τους στενούς δρομίσκους για λόγους ανεμπόδιστης και ακίνδυνης κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος (ασθενοφόρων, ιατρών, πυροσβεστικών, λεωφορείων, αποκομιδής απορριμμάτων, μεταφοράς οικοδομικών και άλλων υλικών αλλά και Ι.Χ.).
Ενδεχόμενη συνέχιση της ανεύθυνης και παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτων σε στροφές και στενά δρομάκια, θα μας αναγκάσει να ζητήσουμε την επέμβαση των αρμοδίων Αρχών (Τροχαίας και Δήμου) τόσο για την επιβολή των προβλεπόμενων μεγάλων προστίμων όσο και για την απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων μέσω γερανού.
Η ενημέρωσή μας μπορεί να γίνεται στο τηλέφωνο 6974472055 κατά τις καθημερινές ημέρες από 6.00 μμ έως 10.00 μμ
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την ό,ποια βοήθεια προσφέρετε στο έργο μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.