ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ του ΚΚΕ και της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας;

 

 

 

Ο πατέρας μου έλεγε στην ώρα του βλαστήμησε και ψυχικό μην κάνεις!

Και με την σημερινή εξαγγελία της ΑΔΕΔΥ πού αναρτήθηκε στην ΧΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ με τον τίτλο: ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ- ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 7μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ.

Απ ότι γνωρίζω οι συνδικαλιστικές οργανώσεις υπάρχουν για να προασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων, τις συνθήκες εργασίας, τις ώρες εργασίας, φυσικά το μεροκάματο του εργάτη και την μισθοδοσία των υπαλλήλων ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα και γενικότερα την υγεία και τα διάφορα επιδόματα.
Αλλά δεν τους πέφτει κανένας λόγος για την Εθνική Άμυνα της Ελλάδας μας και τις Αμυντικές Συμφωνίες και προμήθειες εξοπλισμών , οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά στην εκάστοτε Κυβέρνηση της χώρας μας!
Μπορεί να είναι εικόνα ‎εξωτερικοί χώροι και ‎κείμενο που λέει "‎اسسسس ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ πρίν τον πόλεμο‎"‎‎
Πάρτε ως παράδειγμα την ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ όπως δείχνουν οι φωτογραφίες πως ήταν πρίν τον πόλεμο και πως την ισοπέδωσε ο Σχιζοφρενής ΠΟΥΤΙΝ που η Ουκρανία δεν βρίσκετε σε καμία Συμμαχία…. σας αρέσει; μάλλον ΝΑΙ γιατί εσείς θέλετε τις κομουνιστικές Κολεκτίβες!!!
Γιαυτούς ακριβώς τους λόγους τα πείρα στο κρανίο και σας τα ψάλλω απ την καλή κι αυτήν ανάποδη, γιατί δυστυχώς δεν βάζετε μυαλό και θέλετε να δημιουργείτε αναμπουμπούλα με διαμαρτυρίες και πορείες και συλλαλητήρια και να τα κάνετε γυαλιά καρφιά στις πλατείες των μεγάλων πόλεων σπέρνωντας μίσος και διχόνοια στους πολίτες της χώρας μας !
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ Όλ μαζί στο ίδιομαγαζί"
Και μάλιστα λέτε πάντα το ίδιο τροπάριο ,το μανιφέστο του ΠΕΡΙΣΣΟΥ και όλης της αριστερίλας και ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας και νομενκλατούρας με όλα τα εξαφτέρυγα των καρεκλοκένταυρων του Ελληνικού Δημοσίου δηλαδή τους χαραμοφάϊδες του Έλληνα φορολογούμενου και ζητάτε να μην έχουμε Άμυνα και Αμυντική θωράκιση και ασφάλεια τόσο του ΝΑΤΟ όσο και της ομπρέλας της ΕλληνοΓαλλοΑμερικανικής συνεργασίας…
Δηλαδή να είμαστε ξεβράκωτοι με διαλυμένες Ένοπλες Δυνάμεις στο έλεος του κάθε γείτονα που είναι έτοιμος να αντιγράψει τον ΠΟΥΤΙΝ γιατί η Σχιζοφρένεια είναι μεταδοτική στους κόλπους της Δικτατορίας του ενός ανδρός.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ Δίπλα Δίπλασεκάθε σε ΠΟΛΙΤΗ EPT ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΔ"
Είστε πολιτικάντηδες της τρύπιας πεντάρας και γίνεστε χειρότεροι από τους γείτονες μας Τούρκους που καθημερινά μας προκαλούν και μας απειλούν για αποστρατικοποίηση των νησιών μας, που τα ορέγονται και τα θέλουν στην κατοχή τους!
Για ΞΥΠΝΉΣΤΕ μπάζα του πνεύματος και της καλλιτεχνικής κουλτούρας και νομενκλατούρας που θέλετε να βρεθούμε στους κόλπους του Ολοκληρωτισμού της Ρωσίας του κομμουνιστικού Φασισμού με τις Κολεκτίβες και την φίμωση και τις παρωπίδες της Ελευθερίας λόγου και γραφίδος και ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑΣ.
Άντε να σας δούμε πάλι παλληκάρια της τρύπιας πεντάρας στην είσοδο της ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ που θα είσαστε πάλι όπως πάντα τρείς κι ο κούκος!
Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια να γίνεστε οι ΓΡΑΦΙΚΟΙ της Χίου όπως ήταν η Σκούνα, ο Γιάνναρος Παχλέπας, η Καντιλέρα ο Δήμος γκρου και όσοι άλλοι υπήρχαν τις προηγούμενες δεκαετίες;
https://scontent.fskg1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280377268_758334068522782_6345662239372959981_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-6&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=6m9jLdIniZ0AX9JzU5e&_nc_ht=scontent.fskg1-2.fna&oh=00_AT966rkR9jBeLXDRsVbkVxtKFq7DAKMSTRPbsUDGhmLAgg&oe=627E0E32
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ με τις ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΈΣ
Δοξασίες και φιλοσοφίες του κομμουνισμού!
Είστε η μειονότητα και η μειοψηφία του Ελληνικού κράτους με το 5% και εκεί θα παραμείνετε γιατί είστε οι κηφήνες του Ελληνικού Δημοσίου!
Κάνετε σύγκριση πως ήταν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τους καυγάδες και την αναμπουμπούλα και αντιπαλότητα….και….
Για κοιτάξτε αυτές τις τρείς μέρες πώς λειτουργούν οι Δημοκρατικοί θεσμοί με το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με ήθος, ύφος με Φιλότιμο και ηθική με Αξιοπρέπεια και με το βλέμμα στο μέλλον με χαμόγελο και Αισιοδοξία για την ανάπτυξη και την ευημερία των Ελλήνων πολιτών!
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΆΔΑ ΖΗΤΩ Η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!!
Χίος 7 Μαΐου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.