Ο Δήμος Οινουσσών σε Application στο κινητό

«ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Ο Δήμος μας, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των δημοτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis, (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablets, μέσω της οποίας οι δημότες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για άμεσες ανάγκες ειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις άμεσες ειδοποιήσεις είναι φαίνονται στο στην επόμενη σελίδα.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Videos, με τα βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα έχει εγκατασταθεί.

Android: https://www.youtube.com/watch?v=5ZcuYdHKZ4s

iOS: https://www.youtube.com/watch?v=nS_wNQhTSzo

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.