Δήμος Οινουσσών: Με τι κριτήρια μοιράστηκαν τα τρόφιμα του Κοτσώβολου;

Απ ότι φαίνεται “νύχτα” μοίρασε τα τρόφιμα ο Δήμος Οινουσσών που έστειλε ο Κωτσόβολος για τις οικογένειες που χρειάζονται στήριξη.

Με λύπη μου πληροφορήθηκα ότι οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη δεν ενημερώθηκαν ποτέ γι’αυτήν την κίνηση, ούτε τους δόθηκε μια σακούλα από τα πολλά κιβώτια που στάλθηκαν στο νησί, Αιγνουσιώτες που το βιβλιάριο υγείας τους είναι γεμάτο φάρμακα και η φορολογική τους δήλωση πολύ πολύ μικρή.

Η εταιρία Κωτσόβολος στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μας ενημέρωσε ότι έστειλε πολλά κιβώτια τη Δευτέρα που μας πέρασε στην Αιγνούσα για τις ευπαθείς οικογένειες, για να μην ταλαιπωρούνται και κατεβαίνουν στη Χίο, στο περίπτερο που είχε στήσει η εταιρία και τα μοίραζε η ίδια για την Ημέρα Καλής Πράξης.

Ρωτώ δημόσια τον Δήμο Οινουσσών με τι κριτήρια επέλεξε τις οικογένειες που τα έδωσε;  Καλώ τους συμπατριώτες μου που έχουν ανάγκη και πληρούν τις προϋποθέσεις να απευθύνθουν στο Δήμο για να πάρουν αυτά που τους αναλογούν.

Η κίνηση του Κωτσόβολου που γίνεται για  χρονιά φέτος είναι πέρα από κάθε πολιτική σκοπιμότητα και εκλογικά κίνητρα! Είναι μια πράξη ανθρωπιάς και όπως και να χει στις ακριτικές Οινούσσες είμαστε ευγνώμονες που δεν μας ξεχνούν!!!

Χρύσα Σαραντοπούλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.