Πιστώθηκε σήμερα η 13η σύνταξη στους λογαριασμούς των συνταξιούχων

Πιστώθηκε σήμερα το απόγευμα η 13η σύνταξη στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων.

Το υπουργείο Εργασίας αρχικά είχε ανακοινώσει ότι η καταβολή της 13ης σύνταξης θα πραγματοποιούνταν στις 20 Μαΐου, ωστόσο όπως έγινε γνωστό η καταβολή έγινε σήμερα το απόγευμα.

Το Προεκλογικό επίδομα.

Οι δικαιούχοι ουσιαστικά θα λάβουν ένα προεκλογικό επίδομα, μετά από τις 22 περικοπές που επέβαλλε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ με τον νόμο Κατρούγκαλου και έχει αφαιρέσει 10 δισ. ευρώ.

Μετά από ανακοινώσεις, περίπου 670.000 συνταξιούχοι θα λάβουν ως 13η σύνταξη επιπλέον μία ολόκληρη σύνταξη, 300.000 συνταξιούχοι θα λάβουν το 70% της σύνταξης, 650.000 θα λάβουν τη μισή σύνταξη και 935.000 συνταξιούχοι θα λάβουν το 30% της σύνταξης, των μηνιαίων συντάξιμων αποδοχών.

Η «13η σύνταξη» έχει καταβληθεί  ως ακατάσχετες παροχές – επίδομα  και σε όσους παίρνουν προσωρινή σύνταξη με την πρόβλεψη να καταβληθούν τυχόν διαφορές, μόλις εκδοθεί η οριστική σύνταξη. Όσοι δικαιούνται περισσότερες κύριες συντάξεις, θα λάβουν το ποσό της 13ης σύνταξης που αντιστοιχεί στο άθροισμα των κύριων συντάξεών τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.