Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την 109η επέτειο της απελευθέρωσης της Μυτιλήνης από τους Οθωμανούς την επόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Απόφαση για ακύρωση της παρέλασης της 8ης Νοεμβρίου πήρε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με θέμα την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί της Λέσβου, με  την σύμφωνη γνώμη του Δήμου Μυτιλήνης, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των εμπλεκόμενων υγειονομικών φορέων του νησιού.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου να γίνει έπαρση της σημαίας, κατάθεση στεφάνων και δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Μυτιλήνης.

Παράλληλα, αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης για την επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.