Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Αφών Ράλλη & στην οδό Ωρίωνος στα Σπηλάδια

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου “Δημιουργία κτιρίου διαχείρισης κυκλοφορίας (ΚΕ.ΔΙ.ΚΥ.Σ) και ανάπλαση ευρύτερης περιοχής” θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας από τη συμβολή της οδού Αφών Ράλλη με την οδό Ροΐδου έως τη συμβολή της οδού Αφών Ράλλη με την οδό Βουπάλου την Πέμπτη 5/3/2020 από 08:00 – 15:00.
Ακόμη, ο Δήμος Χίου κάνει γνωστό ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες του έργου «Ενίσχυση & μεταφορά Υ/Σ 93 Χίου», θα απαιτηθεί να διακοπεί η κυκλοφορία το χρονικό διάστημα από τις 07:00 έως τις 15:00 την Παρασκευή 6/3/2020 στην οδό Ωρίωνος στα Σπηλάδια, από την συμβολή της Ωρίωνος με την οδό Σπηλαδίων έως την συμβολή της Ωρίωνος με την Ρήγα Φεραίου. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στην περιοχή των έργων και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης. Ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας για την αναγκαία ταλαιπωρία στην οποία τους υποβάλλουμε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.