ΠΕΡΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ Μήπως πρέπει να επανέλθει;

 

Γράφει ο κ. Αναστάσιος Ι. Τριπολίτης, Ιατρός

Προ ημερών με αναστάτωσε μια τρομερή είδηση: Συνελήφθη νεαρός γιατρός, ειδικευόμενος, διότι κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό παιδί. Από τον ιατρό αφηρέθη η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (ελπίζω σε πρώτη φάση, διότι αυτό – η αφαίρεση της άδειας – δεν ήταν ποινή από το δικα­στήριο αλλά από τον Ιατρικό Σύλλογο)! Δεύτερη είδηση: Στο Νοσοκομείο Παίδων διακομίσθηκε βρέφος σε βαριά κατάσταση, στο οποίο διαπι­στώθηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης(!!!) (τα θαυμαστικά δικά μου).

Και διερωτώμαι αγαπητοί αναγνώστες: Πόσο θα σωφρονίσει αυτούς τους εγκληματίες ο εγκλεισμός τους στις φυλακές, έστω και για 10-20 χρόνια; Δεν θα επαναλάβουν το έγκλημά τους μόλις εκτίσουν την ποινή τους; Εκτός και αν βάλουν μυαλό μέσα στη φυλακή από τους βιασμούς που θα υποστούν οι ίδιοι από τους… «συγκατοίκους» τους, διότι ως γνωστόν, οι παιδεραστές στη φυλακή… περνούν καλά!…

Όμως, για να επανέλθομε στα πρόσφατα περιστατικά, νομίζω (και δεν αστειεύομαι) ότι ανεξάρτητα των ετών που θα εκτίσουν ως φυλα­κισμένοι, αυτού του είδους οι εγκληματίες πρέπει (και) να ευνουχίζονται! Είτε ασθενείς είναι, είτε αυτή η ανωμαλία υπάρχει στο γονίδιό τους, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΝΤΑΙ! Και βέβαια συζητάμε και το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής, διότι νομίζω ότι πάσχουν από ανίατη νόσο και το μόνο που θα τους προσφέρει η φυλάκισή τους είναι ανα­στολή των πράξεών τους (ενώ αντιθέτως οι «συγκάτοικοί» τους θα… το γλεντήσουν!…).

Ζητώ συγνώμη, πάλι παραφέρθηκα. Αλλά νομίζω ότι αν κάνομε δημοψήφισμα, οι περισσότεροι θα ψηφίσουν υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής!…

Συμπλήρωση:

Ευτυχώς, αγαπητοί αναγνώστες, προλαβαίνω να διορθώσω το σφάλμα που υπέπεσε ο ιατροδικαστής στην περίπτωση του βρέφους: Πράγματι, το βρέφος που έπασχε από βαρύτατες ασθένειες, λάμβανε κάποια φάρμακα με μικρό κλύσμα από τον ποπό (διαμέσου του πρωκτού, αν προτιμάτε), με αποτέλεσμα τις κακώσεις στην περιπρωκτική χώρα και το λάθος του ιατροδικαστή!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Παρά τα ανθρώπινα λάθη (εδώ το λάθος του ιατροδικαστή), το ερώτημα παραμένει: Είναι η απλή φυλάκιση των παιδεραστών, ποινή που μπορεί να τους συνετίσει; Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναλάβουν το έγκλημά τους; Μήπως χρειάζονται κάτι περισσότερο (ευνουχισμό) ή ακόμα και θανατική ποινή (διότι μυαλό σίγουρα δεν βάζουν).

Σίγουρα στα πιο πάνω ερωτήματα δεν μπορούμε να απαντήσομε εμείς, όμως υπάρχουν οι ειδικοί που το γραπτό μου μπορεί να τους προ­βληματίσει! Ας το μελετήσουν!…

…Και καλή φώτιση σε όλους μας!

 

Πάντα με ΑΓΑΠΗ,

Αναστάσιος Ι. Τριπολίτης

Ιατρός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.