Διενέργεια διεξοδικού καθαρισμού με τη χρήση πλυστικού μηχανήματος, χορτοκοπών, απολυμάνσεων  στην Τ.Κ Διδύμας, πλύσιμο κεντρικών δρόμων της Πόλης μας, κ.α

Σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, η Υπηρεσία Καθαριότητας κ Ανακύκλωσης του Δήμου μας, συνέδραμε με συνεργεία στην Τ.Κ Διδύμας κάνοντας χορτοκοπές και διεξοδικούς καθαρισμούς ενώ με την χρήση πλυστικού μηχανήματος προέβη σε πλύσιμο κι έπειτα απολύμανση όλων των κεντρικών οδών και παρόδων της κοινότητας . Το δε αυτοκίνητο – σκούπα της Υπηρεσίας καθάρισε περιφερειακά όλη την κοινότητα.

Επίσης συνεργείο της Υπηρεσίας με τη χρήση του πλυστικού μηχανήματος διενέργησε εκτεταμένο καθαρισμό των κεντρικών οδών και των πεζοδρομίων της Πόλης μας.

Για την ίδια ημέρα από την Υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα , χορτοκοπές και διαμόρφωση χώρου στο σχολικό κέντρο Καμποχώρων,  καθώς και στο Νηπιαγωγείο Καμποχώρων, στο 4ο Δημοτικό, στο 7ο Νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό Σχολείο Θολοποταμίου καθώς επίσης και στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Κοφινά ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε περιποίηση του χλοοτάπητα στο πάρκο της Φάρκαινας.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.