Διενέργεια ψεκασμών & απολυμάνσεων σε παιδικό σταθμό, κλαδέματα & διαμορφώσεις

Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για προληπτικούς λόγους συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τους ψεκασμούς και τις απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους  χώρους του Δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν από το ειδικό συνεργείο της Υπηρεσίας ψεκασμοί και απολυμάνσεις στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βροντάδου στην περιοχή Άγιος Ισίδωρος καθώς και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Καμποχώρων στο Χαλκειός.

Παράλληλα για την ίδια ημέρα από την Υπηρεσία Πρασίνου διενεργήθηκαν κλαδέματα αλμυρικιών στην περιοχή του Εμποριού, στο Πυργί καθώς και κλαδέματα δέντρων σε διάφορα σημεία της Πόλης μας. Επίσης πραγματοποιήθηκαν φυτέματα κι ευπρεπισμοί στην περιοχή Γουβί στο Βροντάδο καθώς και σε διάφορα σημεία της Πόλης. Ωστόσο συνεχίζεται το κλάδεμα στις πικροδάφνες περιμετρικά της Τάφρου στην οδό Καρπασίας.

Τέλος την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η Υπηρεσία Καθαριότητας επενέβη με μηχάνημα jcb προκειμένου να διανοίξει τα στόμια των ποταμών στην οδό Καλουτά  καθώς και στην περιοχή της Λευκωνιάς στο Κοντάρι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.