Το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των Εκπαιδευτικών

Η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ μόνο περηφάνια νιώθει για την απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στις 11/10/2021 ενάντια στην λεγόμενη εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση.

Με μια ιστορικών διαστάσεων σε μαζικότητα παλμό και δυναμισμό απεργιακή κινητοποίηση, ο κλάδος των Εκπαιδευτικών έδωσε αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση, τη Κεραμέως και στην απέλπιδα προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν, εκβιάσουν και ποινικοποιήσουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση του Ενιαίου, Δημόσιου και Δωρεάν χαρακτήρα της Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση των Συναδέλφων εκπαιδευτικών και στο Νησί μας, τη Χίο !!! Τα ποσοστά συμμετοχής στην Α/θμια ξεπέρασαν το 75% ενώ στη Β/θμια το 80%. Εξίσου Μαζικότατη και δυναμική ήταν και η συμμετοχή των συναδέλφων στη συγκέντρωση και τη πορεία προς τις Διευθύνσεις της ΠΕ και ΔΕ και την Απλωταριά !!!

Το ΝΤ ΧΙΟΥ της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τη συγκλονιστική απεργιακή κινητοποίηση των Συναδέλφων Εκπαιδευτικών και δηλώνει απερίφραστα ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους στο δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα τους ενάντια στον αντιλαϊκό, ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ νόμο Κεραμέως και στον ΕΡΓΑΤΟΚΤΟΝΟ νόμο Χατζηδάκη.

Όλοι ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από τα σωματεία μας συνεχίζουμε τον Ταξικό αγώνα για την υπεράσπιση του Ενιαίου, Δημόσιου και Δωρεάν Σχολείου.

Το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω !

 

Για την ΕΓ του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ

Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματέας

Παν. Νικήτας                              Σοφία Γατανά

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.