Διεξοδικός καθαρισμός στα αγάλματα της πόλης καθώς και στα press containers Ψεκασμοί & απολυμάνσεις στα λεωφορεία του Υπεραστικού κι Αστικού ΚΤΕΛ.

Διενέργεια καθαρισμού της εμπορικής οδού Απλωταριάς στην Πόλη της Χίου με τη χρήση ειδικού πλυστικού μηχανήματος, καθώς και όλων των αγαλμάτων του δημοτικού κήπου της Χίου, διενεργήθηκε από συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, τα χαράματα της 30ης Σεπτεμβρίου 2021. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε πλύσιμο κι απολύμανση σε όλα τα press containers της Πόλης μας.

Για την ίδια ημέρα, το πλυντήριο κάδων κινήθηκε στις γειτονιές της Χίου όπως στην Ευαγγελίστρια, στον Φραγκομαχαλά, στην Αγία Κυριακή, στην Αλατίου, στην Κυρίλλου Τρεχάκη, στην Ιουστινιάνι, στα στενά της Πυροσβεστικής, στην Λέτσαινα κ.α

Επίσης η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού προχώρησε σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε ψεκασμό και απολύμανση των λεωφορείων και των κοινόχρηστων χώρων του υπεραστικού ΚΤΕΛ ενώ αύριο Παρασκευή θα προβεί σε απολύμανση των λεωφορείων του αστικού ΚΤΕΛ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.