Δικαστές και Εισαγγελείς Γρηγορείτε γιατί οι ψυχές των δολοφονημένων του ολοκαυτώματος της ΜΑΡΦΙΝ δεν αναπαύονται!

 

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα της 5 Μαΐου του 2010 πού ο κατευθυνόμενος και καθοδηγούμενος όχλος οι ορδές των βαρβάρων πάνω από εκατόν πενήντα χιλιάδες αλλόφρονες, αλαλάζοντας στο κέντρο της Αθήνας φώναζαν “κάψετε ” την Αθήνα!

Με αφορμή τα μνημόνια οι εμπνευστές και κατευθύνοντες μπροστάρηδες το ξεσηκωμένο και αγανακτισμένο πλήθος από την οργή και το μίσος που τους ενέπνευσαν μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης και εμπόλεμη ζώνη με μολότοφ με εκρηκτικά με φωτιές με σπάσιμο καταστημάτων με ότι έβρισκαν μπροστά τους διέλυσαν και ισοπέδωσαν τα πάντα!
Έσπασαν τόνους μάρμαρα από τις προθήκες των κτιρίων, σπάσανε και έκαψαν αυτοκίνητα και το χειρότερο έκαιγαν ότι έβρισκαν στο πέρασμα τους! Η κατάσταση ξέφυγε και το μίσος που είχε κυριέψει τον όχλο από τις κατευθυντήριες οδηγίες και προτροπές των πολιτικών ηγητόρων και αρχηγών των ομάδων πού φώναζαν ” Κάψτε τους όλους! Κάψτε τα όλα ! ” έφθασαν να βάζουν φωτιά στην ΜΑΡΦΙΝ ρίχνοντας μέσα μολότοφ και τους έκλεισαν και τις πόρτες!
Όλοι οι υπάλληλοι ήταν μέσα και όσοι πρόλαβαν πήδηξαν από τα παράθυρα για να σωθούν εκτός από τρεις ψυχούλες πού τους έπνιξαν οι καπνοί και κάηκαν ζωντανοί από ασφυξία και ανάμεσα τους και η έγκυος Αγγελική!
Πέρσι στην αποφράδα επέτειο η νέα κυβέρνηση της ΝΔ πήρε πρωτοβουλία μετά από δέκα χρόνια να τοποθετήσουν μαρμάρινη πλάκα στην είσοδο του κτιρίου της ΜΑΡΦΙΝ και να αποτίσουν φόρο τιμής αντί μνημοσύνου στις αδικοχαμένες ψυχές του ολοκαυτώματος και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν και να παραβρεθούν στην εκδήλωση!
Αλλά δυστυχώς όλοι οι αρχηγοί της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας για να ρίξουν λάσπη και να δείξουν στις παρατάξεις τους ότι έχουν την δική τους άποψη και για να χύσουν την χολή του διχασμού πήγαν μόνοι τους σαν τους κλέφτες για να εξαγγείλουν και να πούνε ότι: ” Τιμούμε τούς νεκρούς μας,ευχόμαστε να μην υπάρξει ξανά παρόμοιο περιστατικό, αλλά τιμούμε και τους αγώνες του λαού μας για Δικαιοσύνη και για την Αλήθεια, γιατί αυτοί είναι αγώνες για την ζωή, είναι αγώνες για μια καλύτερη ζωή….τώρα για πια Αλήθεια και για πια Δικαιοσύνη υπήρξε επί της διακυβέρνησης της χώρας επί των ημερών του;
Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…ούτε τσίπα,  ούτε φιλότιμο, ούτε ντροπή υπάρχει!
Δεν σεβάστηκαν ούτε τους συγγενείς των θυμάτων του ολοκαυτώματος της ΜΑΡΦΙΝ  και μαγάρισε με την διχαστική συμπεριφορά και το μίσος με το δηλητήριο του διχασμού και ακούστηκαν επίσης λόγια όπως  “καταδικάζουμε τη βία αλλά και την υποκρισία του κ.Μητσοτάκη ” για να ρίξει αλλού τις ευθύνες της παράταξης του που ήταν πρωταγωνιστής πρίν έντεκα χρόνια στον όλεθρο και την καταστροφή!
Γιαυτό αξιότιμοι κύριοι Δικαστές και Εισαγγελείς γρηγορείτε για να λάμψει η Αλήθεια και να τιμωρηθούν και οι εγκληματίες δολοφόνοι αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί εγκληματίες!
Εύχομαι μετά από έντεκα χρόνια να λάμψει επιτέλους η αλήθεια για να δούμε όλοι οι Έλληνες ότι υπάρχει Δικαιοσύνη στον τόπο μας!
Αιωνία η ΜΝΉΜΗ των αδικοχαμένων ψυχών των υπαλλήλων της ΜΑΡΦΙΝ!
Χίος, ξημέρωμα 5 Μαΐου 2021 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.