Δωρεάν 1,5 ΔΙΣ για κατασκευή τριών Νοσοκομείων και μηχανολογικό εξοπλισμό σε πολλά άλλα Νοσοκομεία της Ελλάδας!

Όταν οι ευπατρίδες προσφέρουν για το καλό του συνόλου των πολιτών οι περισσότεροι Αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες τους βρίζουν, γιατί οι εφοπλιστές και βιομήχανοι είχαν την ευκαιρία την εξυπνάδα και την δημιουργική έμπνευση να παράγουν πλούτο. Και καθημερινά τίποτα άλλο δεν ακούμε στα συλλαλητήρια και τις πορείες ότι το μεγάλο κεφάλαιο πίνει το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη! Και σάς ρωτώ Αριστερόστροφα αρρωστημένα μυαλά και εξαπτέρυγα γιατί δεν κάνετε δική σας επιχείρηση και να είστε ανεξάρτητοι χωρίς την καταπίεση των μεγάλων εργοδοτών;

Έχετε μάθει εδώ και πολλά χρόνια από την περίοδο του υπαρκτού σοσιαλισμού και κομμουνισμού στις κολεκτίβες στην ξάπλα την καλοπέραση και την δημοσιοϋπαλληλική καρέκλα της λούφας και της παραλλαγής. Όταν όλοι οι ευεργέτες προσφέρουν με την δημιουργία μεγάλων ιδρυμάτων που εξυπηρετούν και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο της ανθρωπότητας εσείς όλοι οι Αριστερόστροφοι πολιτικάντηδες συνδικαλιστές τούς βρίζετε και τούς κατηγορείτε ότι πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη! Λίγη ντροπή και τσίπα από φιλότιμο δεν υπάρχει; Για κουνήστε το κούφιο κεφαλάκι σας να δείτε υπάρχει μέσα μυαλό; Ευτυχώς όλοι αυτοί οι μεγάλοι άνθρωποι ευεργέτες είτε εφοπλιστές ή βιομήχανοι ή τα μεγάλα οικονομικά ιδρύματα που έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο δεν ακούν πλέον τις Μπαρούφες σας και ενεργούν και πράττουν με τα Ελληνικά συναισθήματα που τρέφουν και την αγάπη για την πατρίδα μας! Χαίρομαι που οι περισσότεροι από όλους αυτούς τους ευεργέτες έχουν και Χιώτικες ρίζες καταγωγής! Εύχομαι να συνεχίσουν την μεγάλη τους προσφορά στο Έθνος μας!

Χίος, 7 Φεβρουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.