Δωρεά τροφίμων σε άπορες οικογένειες από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου, βρίσκεται για άλλη μια φορά σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι, σήμερα, ενίσχυσε δωρίζοντας τρόφιμα, σε οικογένειες στελεχών αλλά και της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να αμβλύνει τα οικονομικά προβλήματά τους.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ δεν θα μείνει απλά θεατής, θα σταθεί όμως για άλλη μια φορά, όπως πολλάκις απέδειξε στο παρελθόν, στο ύψος των περιστάσεων, δείχνοντας και όχι επιδεικνύοντας, υψηλότατο αίσθημα ευθύνης, ευαισθησίας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό τους.

Μη ξεχνάμε, πέραν του λειτουργήματος που καλούμαστε να τελούμε, με τις όποιες δυσχέρειες αντιμετωπίζουμε, είμαστε και εμείς ¨μέλη της κοινωνίας¨.

Συναφώς, η Ένωση και τα Μέλη της δεν θα επιλέξουν τον παραγκωνισμό του συνέλληνα, αυτόν που την ύστατη στιγμή θα σταθεί στο πλευρό των στελεχών, αλλά θα επιλέξει να παραγκωνίσει, τον διχασμό, διαμελισμό, την μιζέρια και οτιδήποτε αρνητικό επηρεάζει την Πατρίδα, τη Νήσο, το Λαό και τις οικογένειες αυτών.

Μαζί, ενωμένοι.

Κλείνοντας, σας βεβαιώνουμε ότι, θα συνεχίσουμε να δρούμε άοκνα, με ευχαρίστηση, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου, καθώς στις ζωές όλων, εκπτώσεις δεν επιτρέπουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.