Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Κέλλυ Λουφάκη στο “Satellite Tournament Orange France”στην Ξιφασκία με αμαξίδιο

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Κέλλυ Λουφάκη στο “Satellite Tournament Orange France”, το ένα στο Ξίφος Μονομαχίας Β και το άλλο στη Σπάθη Β. Οι αγώνες έγιναν στην Οράνζ της Γαλλίας το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου, ήταν ενταγμένοι στο επίσημο καλεντάρι και μετρούσαν για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Η Χιώτισσα ξιφομάχος στο Ξίφος Μονομαχίας Β κέρδισε όλες τις αντιπάλους της στο poule και μάλιστα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος και πολύ ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη όπως η Άνρι Σακουράι (Νο 3) από την Ιαπωνία και η Γερμανίδα Συλβί Τάουμπερ (Νο 5). Στον ημιτελικό ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Ροζίτα Βαν Ντόρπε με 15-13, που της στέρησε και την παρουσία της στον τελικό.

Στη Σπάθη Β ηττήθηκε στον ημιτελικό με 15/6, από την Τάουμπερ, την οποία είχε νικήσει την προηγούμενη ημέρα, χαρακτηριστικό του άγχους, αλλά και των μικρών λεπτομερειών, που τελικά κρίνουν έναν αγώνα.

Πληροφορίες από: apexsports.gr και ΦΒ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.