Εγκρίσεις Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Β. Αιγαίου για την Χίο

 

Κατά τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Β. Αιγαίου της 10ης Μαρτίου 2021, που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, με τηλεδιάσκεψη, μεταξύ των αποφάσεων που λήφθηκαν σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη  και αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου, ήταν οι εξής:

Η Έγκριση Σχεδίου Τευχών Δημοπράτησης και Τεχνικών Προδιαγραφών για το Έργο: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΝΗΣΟΥ ΧΙΟΥ» Προϋπολογισμού 570.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η Έγκριση Δημοπράτησης, Διακήρυξης Δημοπρασίας και Επιτροπής Συνοπτικού Διαγωνισμού της υπηρεσίας με τίτλο: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΟΔΙΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021» προϋπολογισμού 70.000,00 € με ΦΠΑ.

Η Έγκριση Δημοπράτησης, Διακήρυξης Δημοπρασίας και Επιτροπής Συνοπτικού Διαγωνισμού της υπηρεσίας με τίτλο: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΟΔΙΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021» προϋπολογισμού 70.000,00 € με ΦΠΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.