Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, υποδέχτηκε σήμερα 11.03.2021 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο Ίδρυμα  λόγω της πανδημίας και η γενικότερη κατάσταση στον χώρο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Παράλληλα σε συνέχεια του Μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές συζητήθηκε ο σχεδιασμός και οι άξονες του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Προγράμματος 2021-2025 αλλά και προτάσεις στήριξης του Πανεπιστημίου.

Η Πρυτάνισσα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη  για την συνεργασία η οποία όπως τόνισε είναι προς όφελος του Πανεπιστημίου και του τόπου, σημειώνοντας πως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  αποτελεί πυλώνας ανάπτυξης των νησιών μας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την κ. Βιτσιλάκη για το έργο που επιτελεί στο Πανεπιστήμιο, σημειώνοντας πως η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Ιδρύματος θα συνεχιστεί.                 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.