Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

 

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στα πλαίσια της δράσης του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» που υλοποιείται για πρώτη φορά ιστορικά από την Περιφερειακή αρχή του Κωνσταντίνου  Μουτζούρη, ξεκίνησε  χτες Μ. Τρίτη την διανομή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης  σε 173 οικογένειες, συμβάλλοντας  ουσιαστικά στην άρση των φαινομένων περιθωριοποίησης,  καλύπτοντας  βασικές ανάγκες των δικαιούχων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν δικαιούνται του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας, Νίκος Νύκτας που προΐσταται της προσπάθειας  εξέφρασε την χαρά και την  ικανοποίησή του για την υλοποίηση  της συγκεκριμένης δράσης  επισημαίνοντας  ότι  η προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ αναφέρθηκε και στην  ευαισθησία του Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Παρών στην διανομή και ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γιώργος Παπαδόπουλος,  ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγάλο προνοιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας  που συντελείται σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από την Περιφερειακή Αρχή εκφράζοντας και τις ευχαριστίες  του.

Τέλος στην διανομή συμμετείχε και η σύζυγος του Περιφερειάρχη κ. Δήμητρα Μουτζούρη πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια προσφοράς και αγάπης με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Εξέφρασε  την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της στους συντελεστές της δράσης και στο προσωπικό της Περιφέρειας που ένωσαν τις δυνάμεις τους προσφέροντας  ελπίδα και κοινωνική αλληλεγγύη στις  δύσκολες εποχές που διανύουμε.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.