Εν τή ενώσει η Ισχύς! – Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

Φαντασμαγορική και μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες το μεσημέρι στην πλατεία Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και ειδικότερα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και οπωσδήποτε η Χίος που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τον διχασμό  την αντιπαλότητα με καυγάδες και τσαμπουκάδες και στο τέλος αυτόφωρο!
Για πρώτη φορά ίσως γέμισε και ξεχείλισε η πλατεία Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα από τα πλήθη των αγανακτισμένων πολιτών της Χίου! Με μεγάλη μου χαρά παρακολούθησα από τα ΜΜΕ την όλη διαδικασία και ευχαριστήθηκα που επιτέλους έγινε μία και μόνο συγκέντρωση διαμαρτυρίας με ομόνοια με σθένος με τάξη με παλμό και ηρεμία χωρίς παρατράγουδα! Όλοι οι ομιλητές άψογοι χωρίς να παρασυρθούν από μικροκομματικές αντιπαλότητες για κομματικά οφέλη ακόμη και ο Μάρκος και μπράβο του! Δεν σας κρύβω ότι δεν περίμενα αυτή την συμπεριφορά όλων των ομιλητών μηδενός εξαιρουμένου! Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ή παρουσία της Υπουργού εξωτερικών και Δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κυρίας Δήμητρας Μουτζούρη που παρευρέθηκε στην συγκεκριμένη συγκέντρωση τής Χίου παρόλο που την ίδια ώρα γινόταν συγκέντρωση και στα άλλα νησιά!
Άρα γνωρίζει ότι η Χίος είναι το νησί που εκλέγει τον περιφερειάρχη και χαίρομαι που ο Κώστας Μουτζούρης κράτησε τις υποσχέσεις  του και έδωσε τις αρμόδιες εξουσίες στους Χιώτες αντιπεριφερειάρχες! Δεν τελείωσε όμως η ιστορία του λαθρομεταναστευτικού με την χθεσινή συγκέντρωση πρέπει να καθίσουν τώρα όλοι μαζί να ξεμπερδέψουν με το σημείο της οριοθέτησης μικρού κλειστού κέντρου κράτησης παράνομων αλλοδαπών για να κλείσει η ΒΙΑΛ αλλά και να γίνει και αποτρεπτικός παράγοντας για την μελλοντική εισροή και εισβολή λαθρομεταναστών! Η Χίος και όλα τα νησιά πρέπει να καθαρίσουν από το πλήθος της μαύρης μαυρίλα πλάκωσε για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα και την κανονικότητα της ζωής μας! Εύχομαι Καλό Απόγευμα και καλή συνέχεια!
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.