Ομόφωνα ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ψαρών

 

 

Με απόλυτη ομοφωνία ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ψαρών ύψους 8.229.022,79€, το οποίο περιλαμβάνει έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, υγείας, αθλητισμού και  παιδείας.

Όπως γράφει o δήμαρχος Ψαρών σε ανάρτηση του στο Facebook με επιμονή και σκληρή δουλειά συνεχίζει την προσπάθεια θέτοντας ως προτεραιότητα την υλοποίηση βασικών έργων υποδομής για το νησί .

Στην ανάρτηση του επισημαίνει:

“Το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου μας για το οικονομικό έτος 2023, ύψους 8.229.022,79 ευρώ, εγκρίθηκε ομόφωνα στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3/11/2022.

Περιλαμβάνονται κατά προτεραιότητα όλα τα προγραμματισμένα έργα και οι μελέτες που έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και αναμένεται να υλοποιηθούν ή να δημοπρατηθούν το 2023.

Το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δράσεων σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του δήμου μας, όπως είναι η ύδρευση, η αποχέτευση, η οδοποιία, η υγεία, ο αθλητισμός, οι αναπλάσεις, τα δημοτικά και σχολικά κτίρια, το κοιμητήριο, η καθαριότητα, η πολιτική προστασία.

Με αισιοδοξία, επιμονή και σκληρή δουλειά συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών του νησιού μας.”, καταλήγει η ανάρτηση του κ. Βρατσάνου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.