Εξετάζει τη δυνατότητα μείωσης των ανταποδοτικών τελών για τις επιχειρήσεις ο Δήμος Χίου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Παντελή Λεγάτο και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Χίου  είχε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Χίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Αναγνώστου.
Η συνάντηση που προκλήθηκε κατόπιν αιτήματος του Επιμελητηρίου και διεξήχθη σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Χιώτες Επιχειρηματίες για την επίλυση των οποίων ζητήθηκε η συνδρομή της Δημοτικής Αρχής γενικότερα, αλλά και ειδικότερα, στο ακανθώδες θέμα του τέλους των ανταποδοτικών τελών που η επίλυσή του άπτεται της αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ζητήθηκε η ιδιαίτερη συμβολή του Αντιδημάρχου. Ο Αντιδήμαρχος κ. Αναγνώστου με τη σειρά του αφού εξέφρασε την πλήρη κατανόηση του για τα προβλήματα που του εξέθεσαν οι επιχειρηματίες, δεσμεύτηκε στο μέτρο των οικονομικών δεδομένων του Δήμου, να εξετάσει  τη δυνατότητα μείωσης των ανταποδοτικών τελών για τις επιχειρήσεις της Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.