Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Παιανίας

 

Τον Δήμο Παιανίας επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τους Βουλευτές Ανατολικής Αττικής Γιώργο Βλάχο και Βασίλη Οικονόμου, τον Οργανωτικό Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων Μένιο Κορομηλά, τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων Ανδρέα Καρασαρίνη, την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρόνη και τον πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Παιανίας Παντελή Χριστοφορίδη.

 

Η επίσκεψη ξεκίνησε με μια συνάντηση στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Παιανίας με τα στελέχη του κόμματος από την περιοχή.

 

Κατόπιν, ο Γραμματέας και τα στελέχη της ΝΔ βρέθηκαν στο Δημαρχείο Παιανίας όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συνομιλώντας για την εξαιρετική συνεργασία Κυβέρνησης και Δημοτικής Αρχής, τα έργα υποδομής που προχωρούν στον Δήμο. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι τα στελέχη και οι βουλευτές της ΝΔ από την περιοχή και ειδικά τον Δήμο είναι πολύ κοντά στους πολίτες και ενημερώνονται συνεχώς για όλα τα θέματα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις αθλητικές υποδομές που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Δήμος για τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους.

 

Στην συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάρθα Λεκκάκου, η πρόεδρος ΔΕ Παιανίας Μαρία Ιωάννα Γιαννάκου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δάβαρης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κλειώ Ανδρέου, η ΓΓ Δήμου Παιανίας Φώφη Τολούδη και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μίλτος Αντωνίου.

 

Στη συνέχεια τα στελέχη της ΝΔ επισκέφτηκαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα και συγκεκριμένα το Σπίτι του Βόλεϊ και το Σπίτι του Στίβου για τα οποία γίνεται προσπάθεια για την επαναλειτουργία και την αξιοποίηση τους.

Ο Παύλος Μαρινάκης, οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν έπειτα, στον Αγροτικό Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Παιανίας, έναν σημαντικότατο πυλώνα της οικονομίας της περιοχής στον οποίο συμμετέχουν πάνω από 310 ενεργοί συνεταίροι, ο οποίος παράγει και εμπορεύεται κρασί, σταφύλια και σταφίδες. Με τον Προέδρο Παναγιώτη Σταμάτη και μέλη του Δ.Σ. του ΑΑΣ Παιανίας συζητήθηκαν όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την παραγωγή και την επεξεργασία των τοπικών προϊόντων, αλλά και τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την πολύπλευρη στήριξη του κλάδου.

Τέλος, τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με στελέχη της ΔΗΜΤΟ Παιανίας και της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής.

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης δήλωσε για την επίσκεψή του στον Δήμο Παιανίας: «Ευχαριστώ πολύ την οργάνωση και όλα τα στελέχη που εθελοντικά, από το περίσσευμα του χρόνου τους, δίνουν τη μάχη για την Νέα Δημοκρατία. Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο κόμμα που εδώ και 48 χρόνια παραμένει κόμμα εξουσίας. Γιατί; Γιατί δεν βασίζεται σε ένα ευκαιριακό αφήγημα όπως τα κόμματα της Αντιπολίτευσης που πίστευαν ότι με επικοινωνιακές κορώνες θα παραπλανήσουν τους πολίτες. Σήμερα στην Παιανία είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με ανθρώπους που καθημερινά θέλουν να πάνε μπροστά στον τόπο τους και έχουν επιτέλους την ευκαιρία να το κάνουν γιατί υπάρχει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που έχουν καταφέρει παρά τις απανωτές και απρόβλεπτες παγκόσμιες κρίσεις να κάνουν στην Ελλάδα πράγματα και να προωθήσουν μεταρρυθμίσεις που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες».

 

 

Στην επίσκεψη στον Δήμο Παιανίας συμμετείχαν ακόμη η πολιτεύτρια Βάσω Κόλλια, ο Γραμματέας της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Θανάσης Λάμπρου, ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Παιανίας Αντώνης Λογοθέτης, η Ταμίας της ΔΗΜΤΟ Βούλα Καβαλάρη, ο Τομεάρχης προστασίας του Πολίτη ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Σωκράτης Δαμκαλής, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Όλγα Μαγγανά και Βασίλης Γακόπουλος, το μέλος της ΔΕΕΠ Αν. Αττικής Αντώνης Κουλουβράκης και ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής Μιχάλης Σαλίβερος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.