Επεισόδια και συλλήψεις στις Καρυές

Ένας 48χρονος ομογενής, χθες στις 3 τα ξημερώματα μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, προκάλεσε έντονη φασαρία και επεισόδια, σε γνωστό εστιατόριο στις Καρυές.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στην προσπάθειά του να πείσει τον 48χρονο να σταματήσει την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τον απομάκρυνε από το μαγαζί του.
Ο 48χρονος, αφού διώχθηκε από το μαγαζί, δεν γύρισε σπίτι του, αντιθέτως έφυγε για λίγο και επέστρεψε και πάλι στο χώρο εστίασης με μια σιδερογροθιά, με την οποία και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον 35χρονο εστιάτορα.
Αμέσως, έσπευσαν να σταματήσουν την φασαρία οι θαμώνες του μαγαζιού.


Δύο από αυτούς, χρησιμοποιώντας ξύλα και καδρόνια χτύπησαν τον 48χρονο δράστη και τον έριξαν στο έδαφος.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, που έφτασαν μετά από λίγο στο σημείο, συνέλαβαν τον δράστη και τους δυο χωριανούς που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.
Ο 35χρονος εστιάτορας, πολύ σοβαρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στην Αθήνα, για να νοσηλευτεί. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Ο 48χρονος δράστης νοσηλεύεται στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών και σε κλοπές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.