«Επιστολή προς Fraportγια ασφαλέστερη κυκλοφοριακή εξυπηρέτηση στον Αερολιμένα Μυτιλήνης»

 

Kατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, μετά την νομιμοποίηση της Οδού ΚΡΑΤΗΓΟΥ – ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ απέστειλε στις 22.05.2023 έγγραφο προς την FRAPORT, την οποία ενημερώνει για την παραπάνω εξέλιξη και την καλεί να προβεί σε άμεσες ενέργειες για την ασφαλέστερη κυκλοφοριακή εξυπηρέτηση του Αερολιμένα Μυτιλήνης.

«Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες  διαμαρτυριών από επιβάτες και επαγγελματίες οδηγούς για την επικινδυνότητα και τον κίνδυνο ατυχημάτων λόγω  έλλειψης κόμβου στο νέο αερολιμένα Μυτιλήνης. Μετά την νομιμοποίηση της οδού Κρατήγου – Μυτιλήνης, την οποία πετύχαμε ως Περιφερειακή Αρχή,  μπορεί πλέον η FRAPORT να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να λυθεί οριστικά το ζήτημα και για το λόγο αυτό ζήτησα από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας να ενημερώσει επίσημα την εταιρία.», σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.