Ηφαιστίων: Ρήμαξε την Βόρεια Χίο – Να γίνει άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών

Η κακοκαιρία Ηφαιστίων μπορεί να τελείωσε, όμως τα προβλήματα που δημιούργησε παραμένουν. Οι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν μέχρι και κομμάτια από ανεμογεννήτριες, ο πάγος κρυστάλλωσε τους δρόμους, ενώ οι έντονες ριπές του ανέμου κατάφεραν να καταστρέψουν όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες ακόμα και τους στύλους της ηλεκτροδότησης. 

Η κακοκαιρία άφησε τα …σημάδια της στα χωριά της Αμανής. Λόγω των θυελλωδών ανέμων η θάλασσα βγήκε στη στεριά και το λιμανάκι των Λιμνιών γέμισε με πέτρες, άμμο και φύκια. Στην Παναγία Δέσποινα στην Ποταμιά ξεριζώθηκαν στην κυριολεξία στύλοι της ΔΕΗ και αποκολλήθηκαν κομμάτια ανεμογεννητριών.

 

Στην συγκεκριμένη περιοχή της Ποταμιάς υπάρχουν δυο γεωτρήσεις, που εξυπηρετούν τους κατοίκους της Αμανής και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχουν φράξει οι σωληνώσεις και τα φίλτρα και να έχουν καταστραφεί. Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο άμεσα οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος και να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.