Η ΑΔΕΔΥ Χίου υποστηρίζει τον δίκαιο αγώνα των Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου

H  ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ συντάσσεται και υποστηρίζει τον δίκαιο αγώνα των Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου. Τα προβλήματα των δημόσιων υπαλλήλων είναι χρονίζοντα. Απορρέουν από τις πολιτικές των μνημονιακών νόμων και της κατ΄επανάληψη καταρράκωσης του κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών. Οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν οι ανάγκες και αυτό το βλέπουμε και στον δικαστικό κλάδο , που ο φόρτος αυξάνει δυσανάλογα με τις ανύπαρκτες προσλήψεις .

Είναι οι ίδιες πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση των εργαζομένων στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα στήσουμε φράγμα σε αυτούς που ονειρεύονται την καταρράκωση της αξιοπρέπειας μας και την ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους. Καταγγέλλουμε κάθε ενέργεια που οδηγεί στην υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πολίτες και την απαξίωση των εργαζομένων.

Διεκδικούμε:

  1. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των Δικαστικών Υπηρεσιών του Νομού μας.
  2. Αποπεράτωση δικαστικού μεγάρου – Καλύτερες συνθήκες εργασίας.
  3. Άμεσο εξοπλισμό των υπηρεσιών με σύγχρονο σύστημα μηχανοργάνωσης .
  4. Την επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος Ειδικών Συνθηκών, του επιδόματος Ειδικών Συνθηκών και την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.