Η επικαιρότητα της ημέρας καταδεικνύει με φωτογραφίες την ανθελληνική συμπεριφορά του ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και όλης της αριστερίλας και ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας και νομενκλατούρας!

 

Δεν χρειάζεται σήμερα να πω πολλά λόγια για την περιρρέουσα καθημερινότητα της πολιτικής νομενκλατούρας και για τους τραμπούκους ανεγκέφαλους και μπαχαλάκηδες Αλήτες που καταστρέφουν τους χώρους των Πανεπιστημίων και περιβάλλονται από τις αγκάλες και την σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ μαζί με όλους τους αντιεξουσιαστές που τα κάνουν γυαλιά καρφιά και μάλιστα βγαίνουν πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και βρίζουν τον Πρύτανη του ΑΠΘ ότι προκαλεί με τα ΜΑΤ και ότι προπηλάκισαν τους αθώους φοιτητές ηλικίας 47 χρονών που με βαριοπούλες γκρέμισαν τείχη και αίθουσες που επισκευάζουν για να γίνει βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ καιροσκόποι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ και όλοι οι πολιτικάντηδες της ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας! Ποιος θα πληρώσει για τις ζημιές που έκαναν όλοι αυτοί που τους υπερασπίζεστε και τους έχετε υπό την προστασία σας και μάλιστα τους χρησιμοποιείτε ως πειθήνια Όργανά σας για να δημιουργήσετε αναμπουμπούλα και αντιπερισπασμό για τα μαύρα χάλια σας όπως είδαμε να φωνάζει η κοπέλα ΠΡΟΔΟΤΗ τον Αλέξη στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ότι είναι ΕΛΛΑΔΑ…και να την παίρνουν οι μπράβοι καροτσάκι για να μην ενοχληθεί το χαμογελαστό σας αγοράκι, ο άνθρωπος των καταλήψεων και της θάλασσας χωρίς σύνορα. Όπως έγινε και με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην Κρήτη όσο και αλλού που παρουσιαζόταν ως διαμαρτυρόμενος έμπορος για την ακρίβεια και εξυμνούσε τον ΤΣΙΠΡΑ. Αλήθεια, καιροσκόποι πολιτικάντηδες της ακροαριστερόστροφης κομματικής κουλτούρας δηλαδή ΚΚΕ…ΣΥΡΙΡΑ και ΜέΡΑ25, γιατί δεν θα ψηφίσετε την αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ;… Και από τα μαύρα χαράματα σήμερα το ΚΚΕ άπλωσε Πανό στον ιερό βράχο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ και λέτε ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ του ΘΑΝΑΤΟΥ κλπ.  Ας τολμήσουν  να πάνε να κρεμάσουν Πανό στην Δημοκρατική Ρωσία τα Σταλινικά κατάλοιπα της Σοβιετικής Ένωσης! Εάν δεν είχαμε όλες αυτές τις βάσεις, οι γείτονες μας Τούρκοι θα είχαν εντελώς ξεσαλώσει και θα είχαμε γίνει γιουσουφάκια, εκτός βέβαια όπως θέλετε εσείς να βάλουμε το φέσι της Ρωσίας με το σφυροδρέπανο και τις Κολεκτίβες. Το Πανό αυτό να πάτε να το κρεμάσετε στον Περισσό και να το θαυμάζετε για την Ελληνικότητά σας και τον πατριωτισμό σας! Είδαμε επίσης φερέφωνο καθηγητή του ΑΠΘ να είναι ενάντια στην παρουσία της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια! Ίσως βρεθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Σήμερα πάλι θα γίνει κουβάρι και μπάχαλο το Σύνταγμα με τα αριστερόστροφα συλλαλητήρια σας για να μας δείξετε ότι υπάρχετε! Ευτυχώς υπάρχει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με πλειοψηφία και δεν σας έχει ανάγκη, πολιτικάντηδες καιροσκόποι! Καλημέρα ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απανταχού Γης! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Χίος 12 Μαΐου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.