Η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος συνεχίζεται! Γράφει ο Γιώργος Ισιδ. Αμέντας

 

 

 

 

Την αγανάκτησή του για τη φωταγώγηση μιας φωτογραφικής μακέτας αξίας 35.000€ στο υπό κατάρρευση κτίριο της παλαιάς ιχθυόσκαλας, εν μέσω ενεργειακής κρίσης,  εκφράζει με ανακοίνωση του ο Αν. Αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου και μέλος της «Συμμαχίας Αξιών», Γιώργος Αμέντας.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Δεν έφτανε η αχρείαστη δαπάνη των 35.000 ευρώ για την κάλυψη του υπό κατάρρευση κτίριο της παλαιάς ιχθυόσκαλας με εκτυπωμένο δίχτυ, μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο ανακαλύψαμε ότι φωτίζουμε και την φωτογραφική μακέτα ως το μέγα αξιοθέατο!

Εν μέσω ενεργειακής κρίσης και με τους δημότες να στενάζουν οικονομικά από τον καταιγισμός των αυξήσεων, το Λιμενικό Ταμείο επιλέγει να σπαταλάει ενέργεια άρα και τα χρήματα των δημοτών του νησιού μας για την φωταγώγηση μιας πανάκριβης φωτογραφικής μακέτας αξίας 35.000 ευρώ.

 

Ερωτάται λοιπόν ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου:

Πήρε από κάποιον εντολή για την φωταγώγηση του τίποτα ή είναι προσωπική του επιλογή;

 

Με ποια απόφαση αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν τα νέα φωτιστικά σε ένα κτίριο που όπως μας ενημερώνουν σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες;

 

Ποιος θα επωμιστεί το κόστος του ρεύματος, και ποια είναι η ανάγκη που εξυπηρετεί η φωταγώγηση ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου πέραν της κάλυψης της ματαιοδοξίας των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και των πολιτικών συνοδοιπόρων της;

 

Το ότι, τα φώτα ήταν σε λειτουργεία 24 ώρες το 24ωρο δεν θα το σχολιάσω καθόλου αφήνοντας το στην κρίση των πολιτών!

 

Οι Χιώτες και οι Χιώτισσες αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια παραπλάνησης μέσω της κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος με μόνο στόχο την αυτοπροβολή των αιρετών της δημοτικής αρχής και την κάλυψη του ανύπαρκτου έργου της!

Μετά τα εγκαίνια της πινακίδας, τις μακέτες που πλημμύρισαν το διαδίκτυο, είδαμε και την εκτύπωση της μακέτας σε πραγματικές διαστάσεις.

Μη χειρότερα! «, καταλήγει ο Γιώργος Αμέντας.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.