Η πίτα του Ναυτικού Συλλόγου Κορυδαλλού 2020

Κατά γενική ομολογία όλων ήταν η καλύτερη εκδήλωση όλων των εποχών. Τα γραφεία του «ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ», από πολύ νωρίς γέμισαν ασφυκτικά. Παρά του ότι αυτή την Κυριακή, σε όλη την Αττική έκοβαν πίτες και το πρόγραμμα ήταν βεβαρυμμένο. Μέλη, φίλοι, Δημοτικές αρχές, και αδελφά Ναυτεργατικά Σωματεία μας τίμησαν με την πολύτιμη παρουσία τους.

Π.ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ – Μ. ΚΑΡΙΑΜΗΣ (Πρόεδρος ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ) – Μ. ΜΕΛΕΤΗΣ – Γ. ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Ενδεικτικά αναφέρω τον πρώτο Δημότη της πόλης μας τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκο Χουρσαλά, συνοδευόμενο από τον κ Μιχάλη Τζιρίτα , εντεταλμένο  Δημοτικό Σύμβουλο για την ανάπτυξη του Πρασίνου. Ο Αγαπητός και Σεβαστός από όλους τους ναυτικούς κ. Ανδρ. Κομματάς, πρόεδρος του «ΝΑΤ» (Ναυτ. Απομαχικού Ταμείου).

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Ν. ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ Στο βάθος Π. ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ – Μ.ΚΑΡΙΑΜΗΣ – Θ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. Κωνστ. Παρ. Λεοντάρας Αντ/ρχος Λ.Σ (ε.α). καπετάν Δημ. Καραπιπέρης (Πρώην Πρόεδρος της Π.Ε.Σ.Π.Ε.Ν). ο Αγαπητός ταμίας της «ΠΕΣΠΕΝ», καπ. Γιώργ. Μαυράκης.

Το προεδρείο της «ΠΣΣ ΝΑΤ Κατωτ. Πληρωμάτων» με τους κκ, Προβατά Βασίλειο  Πρόεδρο,  Γεράσιμο Μελέτη Αντιπρόεδρο και Βελισαράτο Διον. ΓΓ. και τον παλαίμαχο συνδικαλιστή Κ. Κωβαίο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤ κ. ΑΝΔΡ. ΚΟΜΜΑΤΑΣ , Στο βάθος πΠ.ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ – Γ. ΜΑΥΡΑΚΗΣ – Μ. ΚΑΡΙΑΜΗΣ – Μ.ΜΕΛΕΤΗΣ

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μηνύματα τους οι συνάδελφοι καπ. Εμμ. Τσικαλάκης  και καπ. Μιχ. Φωτεινός Πρόεδρος και Αντ/δρος της «Π.Ε.Π.Ε.Ν» αντίστοιχα. Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύως έστειλε ο παλαίμαχος και αγαπητός καπ. Νικ. Παπακυριάκης.

Η κ. ΕΥΓΕΝ. ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ με τις κυρίες του ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ Λ. ΠΕΠΟΝΗ – Φ. ΚΑΡΙΑΜΗ – Μ. ΣΑΜΙΩΤΗ

Ο κ. Νίκος; Κατσούλης, επικεφαλής της Παράταξης «Μαζί για τον Κορυδαλλό», και όπως πάντα εδώ και αρκετά χρόνια, μας τίμησε με την παρουσία της η φίλη κ. Ευγ. Μπαρμπαγιάννη, Πρόεδρος  του «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ DATA TYPE A.E» και νυν Περιφερειακή Σύμβουλος με τον κ. Γ. Πατούλη

Λ & Σ. ΠΕΠΟΝΗΣ – Γ. ΣΑΜΙΩΤΗΣ – Μ & Φ. ΖΟΥΜΙΔΗ ΚΑΡΙΑΜΗ – Β. ΦΥΚΑΡΗΣ – Μ. ΣΑΜΙΩΤΗ

Το Δέσιμο, η Αγάπη η Αλληλεγγύη η Ισότητα και ο Αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών, είναι αυτό το οποίο χαρακτηρίζει, διαχρονικά, τα μέλη του «ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ». Όπως πάντα, αισθητή η παρουσία των Χιωτών του Κορυδαλλό με αισθητή υπεροχή των Λαγκαδούσων έναντι Αιγνουσιωτών και Καρδαμυλιτών.

Δ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Η εκδήλωση άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του Λαγκαδούδη προέδρου καπ. Μιχ.. Καριάμη προς τους παρευρισκόμενους. Ανέπτυξε το ιστορικό τις δράσεις και τους αγώνες του συλλόγου. Τόνισε τη σημασία και την προσφορά των αδικημένων από όλους Ναυτικών. Απένειμε τα εύσημα στις Δέσποινες και Μανάδες των παιδιών τους. Δεν  ξέχασε, όπως πάντα, να ευχαριστήσει το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου και ειδικά τους καπ. Γ. Μαυράκη και  θ. Ασημακόπουλο, για την Εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθεια τους.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Μ. ΜΕΛΕΤΗ

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους χαμένους και κεκοιμημένους συναδέλφους. Ευχήθηκε «ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ» σε όλους που δίνουν τον αγώνα τους στις θάλασσες του κόσμου. Ευχήθηκε κάθε καλό για το αύριο και ελπίδα αισιοδοξίας για   μέλλον της Αγαπημένης  Πατρίδας μας.

Β. ΠΡΟΒΑΤΑΣ – Μ ΚΑΡΙΑΜΗΣ – Δ. ΒΕΛΙΣΑΡΑΤΟΣ – Θ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – Μ. ΜΕΛΕΤΗΣ – Γ. ΜΑΥΡΑΚΗΣ

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί –  παρεμβάσεις αντιστοίχως των κκ. Χρουσαλά Νικ. – Κομματά Α.- Καραπιπέρη Δ. – Λεοντάρα Κ. και Μελέτη Γ.

Μέλη και κυρίες του ΝΑΥ.ΣΥ.ΚΟ

Μέσα σε κλίμα γενικής ευφορίας, ακολούθησε η καθιερωμένη συνεστίαση, με τα μέλη μας να παραμένουν ως αργά τις μεταμεσημβρινές ώρες και να μη τους κάνει όρεξη να εγκαταλείψουν  τον φιλόξενο και οικείο τόπο τους.

Μιχ Γ. Καριάμης

Πλοίαρχος Ε.Ν

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.