Η Χίος πρώτη σε γαλάζιες σημαίες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

«Με μία σημαντική και αισιόδοξη πρωτιά ξεκινά για το νησί μας η καλοκαιρινή περίοδος. Μία πρωτιά που αφορά στις υπέροχες παραλίες μας, 15 από τις οποίες φέρουν γαλάζια σημαία. Ο αριθμός αυτός, αφενός,  καθιστά τη Χίο πρώτη σε γαλάζιες παραλίες στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, περιποιώντας μας ιδιαίτερη τιμή. Αφετέρου, όμως, το γεγονός αυτό μας δίνει και μεγάλη  χαρά καθότι αποτελεί την επιτυχή επισφράγιση του αγώνα που έγινε για την ανάδειξή της χιακής θαλάσσιας ποιότητας και ομορφιάς και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες.

Παρά ταύτα, η αδιάλειπτη  έγνοια του Δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη από κοινού με την συντονισμένη προσπάθεια και τις ενέργειες των υπηρεσιακών παραγόντων δικαιώθηκαν και η Χίος βραβεύτηκε με τις περισσότερες γαλάζιες σημαίες στο Αιγαίο. Αξίζουν συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό που δούλεψε με πάθος για το σκοπό αυτό! Συνεχίζουμε το έργο μας αμείωτο ρυθμό για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χίου.

Οι παραλίες με γαλάζια σημαία στη Χίο:

Αγ. Παρασκευή

Αγ. Φωτεινή

Αγιάσματα

Άγιος Ισίδωρος

Γιόσωνας

Γωνιά

Δασκαλόπετρα

Δημοτική Πλαζ Χίου

Καρφάς

Κοντάρι

Κώμη

Λήμνος

Λιθί

Μέγας Λιμιώνας

Όρμος Λω

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.