Θετικό πρόσημο Κανταράκη στην επίσκεψη Πλεύρη

Απόλυτα ευχαριστημένη εμφανίστηκε η διοικήτρια  του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο νησί μας. Η κα Κανταράκη μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1″ ανέφερε ότι βάζει θετικό πρόσημο στην επίσκεψη των δύο υπουργών στο νοσοκομείο καθώς όπως είπε άκουσαν όλα τα προβλήματα και έδωσαν λύσεις όπου ήταν εφικτό. ”  Μόνο θετικό πρόσημο μπορώ να βάλω από τη συνάντηση των υπουργών. Είμαι θετικός άνθρωπος, μου αρέσει να βλέπω τα θετικά, δεν  θέλω να  διασπείρω ζιζάνια, δεν κάνω το άσπρο μαύρο. Ο κ. Πλεύρης έδωσε απαντήσεις σε όλους και υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν δοθεί θέσεις στο ΕΚΑΒ και θα έχουν καλυφθεί τα κενά “.

Αισιοδοξώ ότι αρχές φθινοπώρου θα παραδοθεί η νέα Παθολογική

Την πεποίθησή της ότι αρχές φθινοπώρου θα έχει παραδοθεί και θα είναι έτοιμη προς χρήση η νέα πτέρυγα της παθολογικής κλινικής, εξέφρασε η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου. ” Κτιριακά έχει ολοκληρωθεί. Απομένει ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, ο οποίος από ότι μας ενημέρωσε και ο αντιπεριφερειάρχης έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση”

Προκηρύσσουμε τις θέσεις αλλά δεν βρίσκουμε ενδιαφερόμενους

Η κα Κανταράκη αναφέρθηκε και στις άγονες προκηρύξεις στις θέσεις ιατρών όπως αυτή του ογκολόγου. ” Είναι η 3η φορά που προκηρύσσεται η θέση του ογκολόγου και όμως η προκήρυξη βγαίνει άγονη διότι δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον. Την επαναπροκηρύξαμε και ευελπιστώ έστω και την τελευταία στιγμή να υποβάλει ο ενδιαφερόμενος τα χαρτιά του. Το ίδιο συμβαίνει και με το ακτινολογικό, δεν υπάρχει υποψήφιος που να επιθυμεί να πληρώσει τη θέση. Γενικά υπάρχουν δυσκολίες στην πλήρωση των θέσεων. Υπάρχουν ειδικότητες  δυσεύρετες”, κατέληξε η διοικήτρια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.