Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών και Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χίου – Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Χίου, θα πραγματοποιήσουν  μία σειρά δράσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε ζητήματα έμφυλης βίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022  θα τοποθετηθεί banner με το σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» στο Κεντρικό Δημαρχείο. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στις 18.00  θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου εκδήλωση με θέμα «25η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών», η οποία θα περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών από διαφορετικούς χώρους. Τέλος, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 θα υλοποιηθεί καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού με τοποθέτηση αυτοκόλλητων  με συνθήματα σχετικά με την έμφυλη βία, σε συγκεκριμένους χώρους (καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες).      

      

                                                    

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.