Και το γδί Νικολή… η εκπαίδευση σε όλο το μεγαλείο της!

Δεν είναι δυνατόν καθημερινά να βλέπουμε αυτή την θλιβερή κατάσταση και ειδικότερα όλες τις εικόνες των φωτογραφιών,…αυτών των δήθεν ανθρώπων που εμπιστευόμαστε την μόρφωση και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της χώρας μας με τους τραμπουκισμούς και την παρανομία εναντίον των θεσπισμένων νόμων του Ελληνικού Κράτους και το παράδειγμα που δίνουν στα νιάτα της πατρίδας μας!
Όλοι αυτοί οι κηφήνες του Ελληνικού Δημοσίου και ειδικότερα οι Συνδικαλιστές δεν θέλουν την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ γιατί δεν θέλουν να χάσουν την πολυθρόνα τους και μονίμως να δημιουργούν αναμπουμπούλα σε δρόμους και πλατείες της Αθήνας και στις μεγάλες πόλεις και αντί να μαθαίνουν στα παιδιά γράμματα τους οδηγούν στην ΑΛΗΤΕΙΑ και την ΑΝΑΡΧΙΑ και να γίνουν αντιεξουσιαστές !
Ας τους κρίνει η Ελληνική κοινωνία που κάθε χρόνο σχεδόν τέτοια εποχή με διάφορα προσχήματα βγαίνουν μέσα στους δρόμους και τις πλατείες και να τις καταλαμβάνουν με αποτέλεσμα να παρεμποδίζουν τους πολίτες και να προκαλούν αναμπουμπούλα και κυκλοφοριακό κομφούζιο!
Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα, οι φωτογραφίες καταγράφουν αλήθειες και μιλούν από μόνες τους!
Ας τους κρίνει ο Ελληνικός λαός!
Καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού Γης γιατί δυστυχώς βλέπουμε ότι όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι ακαμάτες δεν έχουν ούτε ελάχιστη τσίπα από Φιλότιμο!
Χίος 7 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.