Παραλειπόμενα της διαγραφής Κωνσταντίνου Μπογδάνου και αντιπαράθεση Θανάση Παφίλη

Όλοι οι παλαιοί της γενιάς του εμφύλιου ξέρουμε και γνωρίζουμε τις ιστορικές στιγμές που έζησε η Ελλάδα μας!
Ο Παφίλης είναι σκληροπυριηνικό στέλεχος του ΚΚΕ αμετανόητος φανατικός σταλινικός και πιστεύει ακόμη στον σοβιετικό ολοκληρωτισμό που έχει καταρρεύσει πάνω από τριάντα χρόνια και πιστεύει ότι ήταν η ιδανικότερη μορφή της Δημοκρατίας πού είχε η ανθρωπότητα…κούνια πού τον κούναγε!
Και πάμε τώρα στην διαχρονική αναφορά πού έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για το ΚΚΕ στην συζήτηση στην Βουλή για την κύρωση της ΕλληνοΓαλλικής αμυντικής συμφωνίας και είπε ξεκινώντας με το παλαιό τραγούδι ” Τι τον θέλουν τον Αβέρωφ, τι το θέλουν το Κιλκίς, να τα κάνουμε τραχτέρια να οργώνουμε τη γης ” όταν αποκτάτο το υπερόπλο της εποχής πριν 110 περίπου χρόνια το ΚΚΕ έκανε ακριβώς αυτό που κάνει και σήμερα. Μας θυμίζει δυστυχώς το 1935 το άρθρο του ίδιου του Ζαχαριάδη στις 12 Ιουλίου στον Ριζοσπάστη ” Επιδιώξαμε την ήττα στη Μικρασία, ούτως ώστε να βληθεί η αστικοτσιφλικάδικη τάξη της Ελλάδος “.
Δεύτερη επιστολή του Ζαχαριάδη…υπάρχει εδώ πέρα μία ιστορική συνέχεια μια διαχρονία, μιας αντεθνικής ιδεολογίας καταγεγραμμένη. Πρέπει δυστυχώς να ξέρουμε από πού ερχόμαστε ούτως ώστε να καταλαβαίνουμε πού πηγαίνουνε ή πού πηγαίνουν κάποιοι. Μας έλεγε λοιπόν η δεύτερη επιστολή Ζαχαριάδη 26 Νοεμβρίου 1940 να μην πολεμήσουμε πέρα από τα σύνορα στην Αλβανία. Την πρώτη διότι αυτή συνήθως επικαλούνται οι συνάδελφοι, ο Πλουμπίδης τη θεώρησε πλαστή. Τι έκανε το ΚΚΕ για τον Πλουμπίδη ; Τον είπε ρουφιάνο, τον είπε χαφιέ και τον έστειλε στο απόσπασμα.
Ακούσαμε προχθές με όλη αυτή την προϊστορία και θυμίζω και τον Στρατηγό Γρίβα της ΕΟΚΑ που λέει ” είχαμε τρεις εχθρούς, τους Βρετανούς τους Τούρκους και τους κομμουνιστές και ο μεγαλύτερος μας πονοκέφαλος ήταν οι κομμουνιστές “.
Άκουσα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ ότι πρόκειται να σεβαστούμε και να δεχθούμε αυτό που λέγεται αστική δικαιοσύνη και Δημοκρατία.
Συνεπώς με όλα αυτά πρόκειται για διεθνιστική εμμονή η επιλογή να μην ψηφίσετε τη συγκεκριμένη Συμφωνία ή πρόκειται για μια κρυφή προσμονή να μείνει γυμνή, ευάλωτη απροστάτευτη η Ελλάδα ούτως ώστε ίσως να πληγεί και να κλυδωνιστεί το αστικό σύστημα της χώρας, αυτό που εσείς λέτε “τα συμφέροντα ” σε πρώτη ευκαιρία από Ανατολάς; Είναι επικίνδυνες στάσεις αυτές.
Αν κάποιοι θέλουν την Ελλάδα γυμνή, ευάλωτη ή απροστάτευτη, δύο τινά. Πρώτον να το πουν ευθέως. Η ιστορία τους μιλάει. Δεύτερον δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στέκεται στο ιστορικό της ύψος και καλώ όλες και όλους να σταθούν μαζί της, διότι, μας κρίνει τελικά ο λαός και η ίδια η ιστορία.
Και συμπληρώνω εγώ ότι:
“Δυστυχώς το ΚΚΕ δεν θέλει ούτε στρατό να έχει η Ελλάδα μας ούτε αμυντική συμφωνία με την Γαλλία την Αμερική και όλα τα υπόλοιπα κράτη της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.
Μάλλον ήθελε την Ελλάδα μας στην Σοβιετεία!
Και τι είπε ο Παφίλης; στο κομμουνιστικό παραλήρημα του ; “
Φαίνεται ότι ο κ. Μπογδάνος έχει στεναχωρηθεί που έπιασαν τους ομοίους του, τους φασίστες που κάνανε επιθέσεις με μαχαίρια, στειλιάρια σε ένα κόσμο που μοίραζε προκηρύξεις και βρήκε το χώρο…νομίζετε ότι δεν σας ακούμε νομίζετε ότι θα γλιτώσετε…να ρίξει αντικομμουνιστικό δηλητήριο.
Κύριε Μπογδάνο ,γνωριζόμαστε σε αυτόν τον τόπο. Είναι γεμάτος από το αίμα των κομμουνιστών που πολέμησαν κατά της τριπλής κατοχής ,όταν οι πρόγονοί σας, οι πολιτικοί, ήταν συνεργάτες των Γερμανών και ταγματασφαλίτες ,τους οποίους, δικαιώνετε σήμερα και στο Γράμμο που πήγατε, ο λόγος του επικεφαλής των αποστράτων δικαίωνε τους ταγματασφαλίτες, τους συνεργάτες των Γερμανών, που κρεμούσαν Έλληνες και έρχεστε σήμερα να μας κάνετε μαθήματα ;
Τι υποστηρίζετε δηλαδή ; Αυτά πού λέγανε οι χρυσαυγίτες, λέτε εδώ μέσα.
Βέβαια ακούστηκαν και πολλές ακόμη διχαστικές κορώνες μίσους, απύθμενης βλακείας και αχαλίνωτης ψευδολογίας, ύβρεις και ασυναρτησίες σκέτος βούρκος.
Και πανηγυρίζουν στο ΚΚΕ με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος εν τούτοις θα συνεχίσει να είναι ο 158ος ψήφος της Κυβέρνησης.
Ότι και να γράψω για τους κομμουνιστές και το πάθος πού έχουν για το κόμμα τους που το θέτουν πάνω από την Πατρίδα και την οικογένεια τους είναι ο μεγάλος φανατισμός πού έχουν για τις κολεκτίβες και τα κοινόβια και απεχθάνονται την ελεύθερη οικονομία και την ιδιωτική πρωτοβουλία!
Τα συμπεράσματα δικά σας! Καλημέρα απανταχού γης Ελληνίδες και Έλληνες!
Χίος, 7 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.