Κακοκαιρία “Μήδεια”: Υποτροπή με νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες

 

Υποτροπή θα παρουσιάσει, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσο Αρνιακό, η κακοκαιρία “Μήδεια” τις επόμενες ώρες, με νέα επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά και κυρίως θα επηρεαστούν οι δυτικές περιοχές της Αττικής, η βόρεια και ανατολική Στερεά

Ελλάδα κυρίως η Εύβοια, η Βοιωτία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, οι βόρειες Κυκλάδες, Άνδρος, Τήνος, η ΒΑ Πελοπόννησος, η Κορινθία, η Αργολίδα και η Κρήτη.

Ιδιαίτερα στην Αττική περιμένουμε επιδείνωση του καιρού, ιδιαίτερα στο δυτικό τόξο της Αττικής: Μέγαρα, Ελευσίνα, Παλιοκούντουρα, Βίλια, Ερυθρές, με πολύ δυνατές χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις. Αυτές μέσα στη νύχτα θα μεταφερθούν ανατολικότερα και μέχρι αύριο μεσημέρι θα έχουν φθάσει στην ανατολική Αττική με ισχυρές χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις.

Όσον αφορά στο Λεκανοπέδιο και εδώ περιμένουμε χιονοστρώσεις αλλά σε χαμηλότερο πάχος.

Σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε βελτίωση στα δυτικά και τα βόρεια με καλό καιρό και με άνοδο της θερμοκρασίας αλλά το πρωί της Τρίτης θα υπάρχει ισχυρός παγετός. Τις υπόλοιπες ώρες περιμένουμε βελτίωση του καιρού ενώ από την Παρασκευή θα περιμένουμε καθολική βελτίωση.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.