Ανεπαρκές το Seatrac στη Δασκαλόπετρα για να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία

 

Την Παρασκευή 28/08/2020 ο Δήμος Χίου μας πληροφόρησε, καλώς, ότι το seatrac θα μείνει εκτός λειτουργίας  λόγω βλάβης, η  αποκατάσταση της οποίας θα γίνει, όταν έλθει το ανταλλακτικό το οποίο θα παραγγελθεί στην Αθήνα.

Την Δευτέρα ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να μάθει την εξέλιξη της κατάστασης και να πληροφορήσει τα άτομα με αναπηρία μόνιμη ή προσωρινή ( ορθοπεδικά χειρουργεία), μόνιμους κατοίκους ή επισκέπτες.

Η απάντηση που μας δόθηκε δυστυχώς δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική, αφού για την παραγγελία  χρειάζεται πραγματογνωμοσύνη από τον Η/Μ του Δήμου, ο οποίος θα γυρίσει σε μια βδομάδα από την άδειά του, θα βεβαιώσει τη βλάβη, θα παρθεί απόφαση για την αγορά του ανταλλακτικού, θα περάσει για έγκριση από την οικονομική επιτροπή και θα γίνει η παραγγελία!!

Για όλη αυτή την διαδικασία μπορεί ο κάθε ένας να βγάλει συμπέρασμα πόσος χρόνος απαιτείται!! και να υμνήσει την γραφειοκρατία που καλά κρατεί, παρότι πρωτοστατεί η πάταξη της, στα προγράμματα των υποψηφίων!!!

Το δικό μας σχόλιο είναι, ότι ένα seatrac  αποδεικνύεται ανεπαρκές για να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία, για πρόσβαση στην θάλασσα και εύχεται η αποκατάσταση της βλάβης να γίνει το συντομότερο δυνατόν και πάντως πριν το τέλος του πραγματικά επεισοδιακού φετινού καλοκαιριού!!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.