ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  

Η ΕΓ Χίου της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο της κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει συγκεντρώσεις άνω των 3 ατόμων με υπέρογκα πρόστιμα, προσπαθώντας να βάλει ταφόπλακα στο γιορτασμό του Πολυτεχνείου , με πρόσχημα την πανδημία, δείχνοντας την αλλεργία της και την απέχθειά της, στα μηνύματά του.

Η κυβέρνηση που άνοιξε τα σύνορα σε 4.000.000 τουρίστες χωρίς κανένα μέτρο , η κυβέρνηση που στοιβάζει τους εργαζόμενους τον έναν πάνω στον άλλο στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους εργασιακούς χώρους , η κυβέρνηση που άφησε τα σχολεία και τους μαθητές ανυπεράσπιστους , η κυβέρνηση που  εδώ και μήνες δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για να θωρακιστεί η υγεία του λαού, που άφησε το δημόσιο σύστημα Υγείας χωρίς τις αναγκαίες προσλήψεις μονίμου προσωπικού, ζήλεψε τις απαγορεύσεις της Χούντας ανήμερα του Πολυτεχνείου και μας κουνά το δάκτυλο.

Θα πάρει τις απαντήσεις της από το μαζικό κίνημα , που με συλλογική υπευθυνότητα , τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα  προστασίας θα τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου , τους αγωνιστές του, που τέτοιες απαγορεύσεις τις πέταξαν στα σκουπίδια της ιστορίας.  Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Νοέμβρης.

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ Χίου

Ο Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας

Μάρκος Σκούφαλος                                   Σοφία Γατανά

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.