Καταχειροκροτήθηκαν οι Θεατροποιοί στα Ψαρά

 

Μία πολύ όμορφη βραδιά χάρισαν σε όλους τους κατοίκους των Ψαρών, οι ηθοποιοί του Κύκλου Θεατροποιών Χίου με την παράσταση “Φωνάζει ο κλέφτης”.

Σε μία κατάμεστη  από Ψαριανούς αίθουσα, οι Θεατροποιοί παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία την παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης». Με εξαιρετικές ερμηνείες σκόρπισαν το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους και καταχειροκροτήθηκαν από το ενθουσιώδες κοινό των Ψαριανών.

Ο Δήμαρχος Ψαρών Κώστας Βρατσάνος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook τον σκηνοθέτη της παράστασης Σταύρο Σπυράκη αλλά και τους ηθοποιούς που ταξίδεψαν στα Ψαρά για να δώσουν την ευκαιρία στους κατοίκους να απολαύσουν την παράσταση τους.

«Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου μας και ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη και αγαπημένο συνάδελφο και φίλο Σταύρο Σπυράκη, για την εξαιρετική δουλειά του. Συγχαίρω όλους τους συντελεστές της παράστασης για τον ενθουσιασμό και την αγάπη που δείχνουν καθώς και για τη σημαντική συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας. Να σημειώσουμε ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, οι Θεατροποιοί Χίου θα έχουν ενεργή συμμετοχή με μία παράσταση, που ετοιμάζεται εδώ και καιρό, αφιερωμένη στον Κωσταντίνο Κανάρη», σημείωσε ο δήμαρχος Ψαρών.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.