Κλειστή από Δευτέρα η Λ. Ενώσεως

 

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση των έργων  που εκτελούνται στην περιοχή του αεροδρομίου, προβαίνει σε τροποποιήσεις (παραλλαγές) της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ενώσεως, που θα περιλαμβάνουν  κλείσιμο του δρόμου στο ύψος το Ζαχαροπλαστείου “Sweeties”, καθώς και εκτροπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Φάρκαινας μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ειδικότερα:

Από τη Δευτέρα 12/6/2023 η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ενώσεως θα κλείσει και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην περιοχήΖαχαροπλαστείου “Sweeties”, προκειμένου να κατασκευαστούν οι αγωγοί απορροής υδάτων από το αεροδρόμιο. Επιπλέον, η παραλιακή επαρχιακή οδός (Λεωφόρος Ενώσεως) θα είναι κλειστή στο ρεύμα κυκλοφορίας της προς Νότο, μετά τη συμβολή με την οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκηκαι για μήκος 450 μέτρων, λόγω της αναγκαιότητας ολοκλήρωσης των εργασιών μετατόπισης της παραλιακής οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται από Χίο προς Καρφά και τα νοτιόχωρα, θα εξυπηρετείται μέσω της οδού Ι. Χρήστου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Καρφά προς Χίο, θα εξυπηρετείται από τον νεοασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στην παραλία «Κοντάρι» και παραλιακά οδηγεί στη συμβολή με τη Λεωφόρο Ενώσεως.

Σημειώνεται, ότι η πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στα καταστήματα της περιοχής θα είναι δυνατή με τη χρήση της καθέτου οδού που ενώνει την Ι. Χρήστου με την Λεωφόρο Ενώσεως, στο τέλος του υφιστάμενου αεροδιαδρόμου και η οποία έχει διαμορφωθεί σχετικά για το σκοπό αυτό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί και γενικά οι χρήστες της οδού, να διέρχονται με χαμηλή ταχύτητα και με μεγάλη προσοχή στα σημεία που εκτελούνται τα έργα, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συνεργείων και την προσωρινή σήμανση.

Ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία όλων, με στόχο την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, στα δύο σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, πριν την αιχμή της κίνησης κατά την  περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.