Κλειστοί δρόμοι της πόλης λόγω εργασιών

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες του έργου «Αντικατάσταση στύλων Μ.Τ. κορμού Γρ -26 λόγω σήψης», θα διακοπεί η κυκλοφορία:

α) το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 12:30 την  Τρίτη 4/9/2018, στην οδό Χαλκούση Ζανή και Μαρίας από την συμβολή της με την οδό Ε. Λιτσάκη έως την συμβολή της με την οδό Κ. Αβραμίδη,

β) το χρονικό διάστημα από τις 11:00 έως τις 15:00 την  Τρίτη 4/9/2018, στην οδό Μηταράκη από την συμβολή της με την οδό Π. Χαλκούση έως την συμβολή της με την οδό Κ. Αβραμίδη.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περίοικων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.