Κοινή επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Μηταράκη, και της Επιτρόπου της Ε.Ε., κ. Ylva Johansson

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, μαζί με την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., κ. Ylva Johansson,  θα μεταβούν σημερα Δευτέρα στη Σάμο, όπου και θα συναντηθούν με τον Αντιπεριφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Β. Πανουράκη και το Δήμαρχο Αν. Σάμου, κ. Στάντζο. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο ΚΥΤ Σάμου στο Βαθύ. Τέλος, θα επισκεφθούν τη νέα κλειστή ελεγχόμενη δομή στη θέση Ζερβού, προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών.

Κατόπιν, οι κ.κ. Μηταράκης και Johansson θα μεταβούν στη Λέσβο, όπου και θα έχουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Μουτζούρη, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, κ. Κύτελη, και τον Δήμαρχο Δυτ. Λέσβου, κ. Βέρρο.

Στις 14.00 θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου σε τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, η οποία θα λάβει χώρα στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (Μικράς Ασίας 2, Μυτιλήνη 811 00).

Μετά το πέρας της, θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαϊκούς Φορείς, Διεθνείς Οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Τέλος, θα επισκεφθούν, ώρα 17.00, το προσωρινό ΚΥΤ Λέσβου στο Μαυροβούνι, προκειμένου να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την πρόοδο των βελτιωτικών έργων που πραγματοποιούνται σε αυτήν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.